Δακρυσμένο "αντίο" του Τσάβι στη Μπαρτσελόνα

tsavidakrya

Μετά από 17 χρόνια αδιάκοπης παρουσίας και πολύτιμης προσφοράς στη Μπαρτσελόνα, ο Τσάβι ανακοίνωσε σήμερα δακρυσμένος την αποχώρησή του από τους "μπαλουγκράνα". Η απόφασή του βέβαια είχε γίνει γνωστή νωρίτερα, όπως και η συμφωνία του με την Αλ Σάαντ, αλλά σήμερα ειπώθκε το επίσημο "αντίο" σε κλίμα έντονης συγκινησιακής φόρτισης.

"Είναι μία οριστική, δύσκολη απόφαση, την οποία δεν την πήρα εύκολα. Έχω συμφωνήσει με την γυναίκα μου και την οικογένειά μου. Νομίζω ότι ήρθε η ώρα για να φύγω. Αυτό νιώθω. Μου έγινε πρόταση για να παραμείνω έναν ακόμα χρόνο, αλλά πήρα την απόφασή μου. Ευχαριστώ πολύ τους οπαδούς, οι οποίοι, ειδικά στα τελευταία ματς μου ζήτησαν να μείνω στην ομάδα και θέλω να πιστεύω ότι δεν τους απογοήτευσα. Είναι ώρα να σκεφτώ το μέλλον και στόχος μου είναι να επιστρέψω στην Μπαρτσελόνα, είτε ως τεχνικός, είτε από άλλο πόστο. Είναι το… σπίτι μου.
Η διοίκηση της Αλ Σάαντ μου κατέθεσε μια υπέροχη πρόταση μέχρι το 2018. Για μένα είναι η σωστή στιγμή για να φύγω, αλλά η καρδιά μου θα είναι πάντα στην Μπαρτσελόνα. Το κλίμα στην ομάδα ήταν εξαιρετικό. Κερδίσαμε το Πρωτάθλημα, το πιο δύσκολο και πιο σημαντικό πράγμα για να κερδίσεις. Δείχνει τη δουλειά που κάναμε όλη τη σεζόν. Είμαι ενθουσιασμένος που θα σηκώσω το τρόπαιο για τελευταία φορά μπροστά σ’ αυτούς τους οπαδούς. Δεν θα μπορούσα να σκεφτώ καλύτερο τρόπο για να αποχωρήσω".

googlenews

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

 
 
 

 

logo m

 

ΠΟΛΙΤΙΚΗ       ΕΛΛΑΔΑ       ΚΟΣΜΟΣ      ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ      ΥΓΕΙΑ      ΖΩΗ      ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ      ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ      ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ      SCIENTECH

 

 


©2024 YSTEROGRAFONEWS - ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ  ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ