Εμεινε μόνος πρώτος με νίκη - ανατροπή ο ΠΑΟΚ

paokpanthrakikos

Ο ΠΑΟΚ χρειάστηκε μεγάλη προσπάθεια για να κάμψει την αντίσταση του Πανθρακικού με 3-2 στην Τούμπα και να διατηρήσει τη διαφορά των δύο βαθμών από τον Ολυμπιακό, πριν από το μεγάλο μεταξύ τους ντέρμπι στο "Γ. Καραϊσκάκης" την ερχόμενη Τετάρτη.

Ο "δικέφαλος" προηγήθηκε με τον Σαλπιγγίδη, αλλά ο Πανθρακικός με γκολ των Ντινγτκίνι και Τσουμάνη βρέθηκε μπροστά με 2-1 στο σκορ. Ο ΠΑΟΚ επανέφερε την τάξη σε ένα τρίλεπτο, με κεφαλιά του Παπαδόπουλου και απ' ευθείας φάουλ του Περέιρα και το 3-2 έμεινε μέχρι τη λήξη του αγώνα.

Στο Παγκρήτιο ο Αστέρας Τρίπολης έκανε ένα εντυπωσιακό δεύτερο ημίχρονο και από το 1-1 του πρώτου μέρους με τον Εργοτέλη, έφυγε από την Κρήτη νικητής με 4-1. Οι Αρκάδες προηγήηκαν με τον Μπαράλες, ο Εργοτέλης ισοφάρισε με τον Γιοβάνοβιτς και τα άλλα τρία γκολ του Αστέρα πέτυχαν οι Φερνάντες, Γιαννιώτας, Πάρα.

Στα Γιάννενα ο ΠΑΣ ήταν επιβλητικός και έφτασε δίκαιο στο ευρύ 3-0 επί του ΟΦΗ με δύο γκολ του Τσάβες και ένα του Ιλιτς, το δεύτερο και το τρίτο με πέναλτι.

Στη Νέα Σμύρνη τέλος, ο Πανιώνιος πήρε βαθμολογική ανάσα με τη νίκη του 2-1 επί της ουραγού Νίκης Βόλου, αφού προηγήθηκε 2-0 με γκολ των Φούντα και Κολοβού με τους Βολιώτες απλά να μειώνουν με τον Αναστασόπουλο.

 

 

googlenews

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

 
 
 

 

logo m

 

ΠΟΛΙΤΙΚΗ       ΕΛΛΑΔΑ       ΚΟΣΜΟΣ      ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ      ΥΓΕΙΑ      ΖΩΗ      ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ      ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ      ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ      SCIENTECH

 

 


©2024 YSTEROGRAFONEWS - ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ  ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ