Μαρινάκης: "Δεν έχουμε να φοβηθούμε τίποτα"

osfpita

Την πλήρη εμπιστοσύνη του στις δυνατότητες του Ολυμπιακού και τη στήριξή του σε όλα τα μέλη της ομάδας,εξέφρασε ο πρόεδρος των "ερυθρόλευκων" Βαγγέλη Μαρινάκης στην ομιλία του κατά τη διάρκεια της κοπής της πίτας του Ολυμπιακού.
«Θα ήθελα να ευχηθώ σε όλους καλή χρονιά, υγεία, επιτυχίες και ό,τι ο καθένας από εσάς επιθυμεί, να το βρει το 2015. Είμαστε χαρούμενοι σήμερα γιατί βρισκόμαστε για άλλη μια φορά ψηλά στη βαθμολογία, μετά από ένα διάστημα στο οποίο, δεν ήμασταν και στα καλύτερα μας. Αλλά είμαι ιδιαίτερα χαρούμενος, γιατί έχω ακολουθήσει την ομάδα τους τελευταίους μήνες και έχω δει ότι υπάρχει ένα πάρα πολύ καλό, οικογενειακό κλίμα σε αυτή την ομάδα. Και πιστεύω ότι, αν συνεχίσουμε όπως τους τελευταίους μήνες, δεν έχουμε να φοβηθούμε τίποτα. Το ξέρετε πολύ καλά ότι και ποιότητα και ταλέντο έχετε και μπορούμε να πάμε ακόμα καλύτερα».
Τα φλουριά έπεσαν στους Δημήτρη Σιόβα και Αλμπέρτο Μποτία με το ποσό των 5.000 ευρώ που αντιστοιχεί σε κάθε φλουρί να δωρίζεται από τους παίκτες για φιλανθρωπικό σκοπό. Επίσης, από το προσωπικό οι τυχεροί ήταν ο φροντιστής Δημήτρης Καραπιπέρης και ο φυσικοθεραπευτής Νίκος Κουλόπουλος.

googlenews

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

 
 
 

 

logo m

 

ΠΟΛΙΤΙΚΗ       ΕΛΛΑΔΑ       ΚΟΣΜΟΣ      ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ      ΥΓΕΙΑ      ΖΩΗ      ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ      ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ      ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ      SCIENTECH

 

 


©2024 YSTEROGRAFONEWS - ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ  ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ