Μεγάλη νίκη του Ολυμπιακού επί της ΤΣΣΚΑ

osfpasteras

Η πιο φορμαρισμένη ομάδα του ευρωπαϊκού μπάσκετ φέτος, η ΤΣΣΚΑ, υποκλίθηκε στον Ολυμπιακό και την "καυτή" ατμόσφαιρα του ΣΕΦ. Η ομάδα του Γιάννη Σφαιρόπουλου πήρε τη μεγάλη νίκη με σκορ 84-76 και με αυτό το αποτέλεσμα ισοβαθμεί με τους Ρώσους, τους οποίους υποχρέωσαν στην πρώτη τους ήττα, με ρεκόρ 5-1 στην κορυφή του ομίλου του στο Top16 της Ευρωλίγκας, βάζει υποθήκη για να έχει πλοενέκτημα έδρας στα πλέι οφ, ενώ είναι και ισάξιος διεκδικητής της πρώτης θέσης.

Οι "ερυθρόλευκοι" βρέθηκαν να χάνουν στη λήξη του πρώτου δεκαλέπτου με 17-11, όμως, έκαναν ένα εντυπωσιακό δεύτερο δεκάλεπτο και στο ημίχρονο ήταν μπροστά στο σκορ με 43-37. Εχοντας επιβάλει πλέον τον ρυθμό τους στο παιχνίδι, διατήρησαν το προβάδισμα μέχρι τέλους, έστω κι αν η ΤΣΣΚΑ μείωσε διαφορές που έφτασαν μέχρι και τους 12 πόντους και πήραν τη μεγάλη νίκη.

Ο Βασίλης Σπανούλης ήταν για μια ακόμα φορά ο ηγέτης του Ολυμπιακού με 19 πόντους, ο Λοτζέσκι είχε 13, ο Χάντερ 12 και ο Πρίντεζης 10.

googlenews

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

 
 
 

 

logo m

 

ΠΟΛΙΤΙΚΗ       ΕΛΛΑΔΑ       ΚΟΣΜΟΣ      ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ      ΥΓΕΙΑ      ΖΩΗ      ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ      ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ      ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ      SCIENTECH

 

 


©2024 YSTEROGRAFONEWS - ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ  ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ