Οι αποκαλύψεις του Γιούαν Μακ Γκρέγκορ για το πώς γύρισε τις σκηνές σεξ με τη σύζυγό του στη νέα τους σειρά

Οι αποκαλύψεις του Γιούαν Μακ Γκρέγκορ για το πώς γύρισε τις σκηνές σεξ με τη σύζυγό του στη νέα τους σειρά

O Γιούαν ΜακΓρέγκορ προχώρησε σε αποκαλύψεις για τις σκηνές σεξ ανάμεσα σε εκείνον και τη σύζυγό του στην νέα σειρά «A Gentleman in Moscow», η οποία θα κυκλοφορήσει σε λίγο καιρό.

Ο 52χρονος ηθοποιός και η 39χρονη σύζυγος και συνάδελφός του Μαίρη Ελίζαμπεθ Γουίνστεντ πρωταγωνιστούν στη νέα σειρά της Paramount+.

Το ζευγάρι γνωρίστηκε στα γυρίσματα του «Fargo», όταν και οι δύο ήταν παντρεμένοι με άλλους ανθρώπους. Σύμφωνα με τον ΜακΓκρέγκορ, τότε ήταν ακόμα «περίεργο» να είσαι γυμνός και οικείος με άλλους ανθρώπους.

Πώς έγιναν οι σκηνές σεξ του Γιούαν ΜακΓκρέγκορ με τη σύζυγό του

Παρά το γεγονός, όμως, ότι οι δύο τους είναι παντρεμένοι για σχεδόν δύο χρόνια και σε σχέση από το 2017, το ζευγάρι έπρεπε να καθοδηγηθεί στις ερωτικές σκηνές της σειράς καθώς πιστεύουν ότι είναι «ακόμα απαραίτητο».

Οι συντονιστές οικειότητας αποτελούν πλέον αναπόσπαστο μέρος των παραγωγών ταινιών και σειρών, καθώς βοηθούν τους ηθοποιούς να περιηγηθούν ανάμεσα στην αμηχανία των οικείων, σεξουαλικών σκηνών με συμπρωταγωνιστές που μόλις γνώρισαν.

Αλλά, για εκείνους τους ηθοποιούς που έχουν ήδη τις δικές τους σεξουαλικές σκηνές σε ιδιωτικό χώρο, που δεν είναι λίγοι, ίσως κάτι τέτοιο δεν θα κρινόταν απαραίτητο.

Κι όμως το λαμπερό ζευγάρι χρησιμοποίησε συντονιστή οικειότητας για να τους βοηθήσει να χορογραφήσουν τις σεξουαλικές τους σκηνές στην δραματική σειρά εποχής.

«Είναι ακόμα απαραίτητο, γιατί αφορά επίσης το συνεργείο, και είναι περίεργο να είσαι γυμνός μπροστά σε κόσμο, είναι παράξενο να είσαι οικείος μπροστά στην κάμερα», εξομολογήθηκε ο γνωστός ηθοποιός στους Radio Times.

«Αν κάνατε μια σκηνή χορού, θα είχατε έναν χορογράφο. Είναι ένα σημαντικό μέρος της δουλειάς τώρα, γιατί είναι κάποιος που ο σκηνοθέτης και οι ηθοποιοί συναντούν στη μέση», πρόσθεσε.

«Πολλοί άνθρωποι θα έλεγαν: Ω, δεν λειτουργούν όλα τα ζευγάρια καλά μαζί. Για μένα, αυτό είναι δύσκολο να το φανταστώ, γιατί ήταν το αντίθετο», είπε η Γουίνστεντ για τη συνεργασία με τον σύζυγό της.

«Για να δουλέψεις με έναν ηθοποιό με τον οποίο έχεις οικεία σχέση… δεν υπάρχει κανένα εμπόδιο για να ξεπεράσεις, δεν υπάρχει τίποτα για να δουλέψεις. Είναι απλά εκεί, είναι απλό και αγνό. Ήταν καταπληκτικό», πρόσθεσε.

Το διαζύγιο του Γιούαν ΜακΓκρέγκορ για να είναι μαζί με τη νέα του σύντροφο

Ο ΜακΓκρέγκορ επέμεινε ότι υπάρχει ανάγκη για συντονιστές οικειότητας για την προστασία των νεαρών ηθοποιών, όπως οι κόρες του Κλάρα, 28 ετών, και Έσθερ, 22.

Ο ΜακΓκρέγκορ άφησε την πρώτη του σύζυγο την ελληνικής καταγωγής Εύα Μαυράκης, 57 ετών, τον Μάιο του 2017, αφού γνώρισε την Γουίνστεντ ενώ γύριζαν μαζί το βραβευμένο «Fargo».

Η Γουίνστεντ ανακοίνωσε τον χωρισμό της από τον πρώτο της σύζυγο Ράιλι Στιμς τον ίδιο μήνα και δημοσίευσε το ειδύλλιό της με τον ΜακΓκρέγκορ λίγο αργότερα.

Αφού ο ΜακΓκρέγκορ υπέβαλε αίτηση διαζυγίου τον Ιανουάριο του 2018, η πρώην σύζυγός του είπε: «Είναι απογοητευτικό και ανησυχητικό, αλλά το κύριο μέλημά μου είναι ότι τα τέσσερα παιδιά μας είναι καλά».

Ο ΜακΓκρέγκορ έχει αποκτήσει τέσσερις κόρες με την Μαυράκης και έναν γιο με την Γουίνστεντ.

Η νέα σειρά εποχής του Γιούαν ΜακΓκρέγκορ με τη σύζυγό του

Η νέα σειρά του ζευγαριού, «A Gentleman in Moscow» διαδραματίζεται στη μεταεπαναστατική Ρωσία και είναι βασισμένη στο best seller μυθιστόρημα του Amor Towles που κυκλοφόρησε το 2016.

Ακολουθεί τον Κόμη Αλεξάντερ Ροστόφ, τον οποίο υποδύεται ο ΜακΓκρέγκορ, ο οποίος σώζεται από το θάνατο αλλά τίθεται σε κατ' οίκον περιορισμό σε ένα μεγαλοπρεπές ξενοδοχείο της Μόσχας.

Η Γουίνστεντ υποδύεται τη λαμπερή ηθοποιό Άννα Ουρμπάνοβα, η οποία ξεκινά ένα ειδύλλιο με τον Κόμη. Το «A Gentleman in Moscow» θα κυκλοφορήσει στο Paramount+ στις 29 Μαρτίου.

googlenews

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

 
 
 

 

logo m

 

ΠΟΛΙΤΙΚΗ       ΕΛΛΑΔΑ       ΚΟΣΜΟΣ      ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ      ΥΓΕΙΑ      ΖΩΗ      ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ      ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ      ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ      SCIENTECH

 

 


©2024 YSTEROGRAFONEWS - ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ  ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ