Αυτός είναι ο χειρότερος ιδιοκτήτης σπιτιού στον κόσμο -Έκοψε στη μέση έναν δρόμο και έγινε viral

Αυτός είναι ο χειρότερος ιδιοκτήτης σπιτιού στον κόσμο -Έκοψε στη μέση έναν δρόμο και έγινε viral

Το παράλογο πείσμα του ιδιοκτήτη αυτού του σπιτιού ήταν όπως φαίνεται αρκετό για να αλλάξει τον σχεδιασμό ενός ολόκληρου αυτοκινητόδρομου.

Ένα μοναδικό «φαινόμενο» στον κόσμο που απαντάται σύμφωνα με πολλές αναφορές μόνο στην Κίνα είναι τα «σπίτια καρφιά» όπως ονομάζονται, σπίτια που παρέμειναν στη θέση τους και άλλαξαν σε μεγάλο βαθμό τη σχεδίαση μιας σημαντικής υποδομής.

Χαρακτηριστικό παράδειγμα «dingzihu» είναι αυτό που βλέπετε στις οθόνες σας, ένα παλιό σπίτι μόλις 40 τ.μ., το οποίο πλέον βρίσκεται ανάμεσα στα δύο ρεύματα ενός αυτοκινητόδρομου που ολοκληρώθηκε το 2020.

Ιδιοκτήτης σπιτιού

Το μικρό σπιτάκι που έγινε viral και αποτελεί πλέον και τουριστική ατραξιόν για την πόλη Guangzhou ανήκει σε μία γυναίκα που δεν κατάφερε να συμβιβαστεί με την πρόταση των αρχών να δεχτεί αποζημίωση και να μετακομίσει σε άλλο σημείο της πόλης καθώς εκεί που βρισκόταν το μικρή, παλιά οικία της θα κατασκευαζόταν ένας ολοκαίνουργιος αυτοκινητόδρομος.

Οι διαπραγματεύσεις με την ιδιοκτήτρια του σπιτιού κράτησαν μία σχεδόν 10ετία και σύμφωνα με σχετικά δημοσιεύματα οι κατασκευάστριες εταιρείες ήταν αρκετά γενναιόδωρες αναφορικά με την αποζημίωση.

Οι κατασκευάστρια εταιρεία έφτασε να προσφέρει στη γυναίκα δύο καινούργια διαμερίσματα σε συνδυασμό με το επιπλέον ποσό των 170.000 ευρώ. Εκείνη αντιπρότεινε να ανταλλάξει το 40 τ.μ. σπίτι της με τέσσερα διαμερίσματα και 265.000 ευρώ, ενώ αναφέρει ότι ούτε η τοποθεσία που βρίσκονταν τα διαμερίσματα ήταν της αρεσκείας της καθώς ένα από αυτά βρισκόταν κοντά σε νεκροτομείο.

Τελικά οι εταιρείες που κατασκεύαζαν τον αυτοκινητόδρομο δεν κατάφεραν να πείσουν την ιδιοκτήτρια να μετακομίσει, σήκωσαν τα χέρια ψηλά και με την πορεία του έργου να έχει προχωρήσει σε σημαντικό βαθμό προτίμησαν να αλλάξουν τη σχεδίαση του αυτοκινητόδρομου ώστε αυτός να χωρίζεται στη μέση και τα δύο ρεύματα να περνούν περιμετρικά του σπιτιού.

Οι τοπικές αρχές αναφέρουν ότι οι διαπραγματεύσεις με την ιδιοκτήτρια συνεχίζονται προφανώς για την εύρεση ενός διαμερίσματος που θα βρίσκεται σε καλύτερη τοποθεσία.

googlenews

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

 
 
 

 

logo m

 

ΠΟΛΙΤΙΚΗ       ΕΛΛΑΔΑ       ΚΟΣΜΟΣ      ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ      ΥΓΕΙΑ      ΖΩΗ      ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ      ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ      ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ      SCIENTECH

 

 


©2024 YSTEROGRAFONEWS - ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ  ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ