Ντάνος: «Η Βαλαβάνη είναι εκείνη που στη συμβίωση βοηθά λιγότερο από όλους»

Ντάνος: «Η Βαλαβάνη είναι εκείνη που στη συμβίωση βοηθά λιγότερο από όλους»

Η κάλπη στο χθεσινό συμβούλιο των «Διάσημων» στο «Survivor» έδειξε τον Κώστα Κοκκινάκη, την ήρεμη δύναμη της παραλίας, που θεωρείται όμως, από τους πιο αδύναμους παίκτες στα αγωνίσματα. Ο Γιώργος Χρανιώτης που φορούσε το κολιέ της προσωπικής ασυλίας, έθεσε στη διαδικασία για αποχώρηση τον Bo, κρίνοντας ότι είναι ο πιο αδύναμος παίκτης μετά τον Κοκκινάκη.

Παρά το γεγονός ότι ο ράπερ και συνθέτης έχει σημείωσει «άλματα» σε ό,τι αφορά την απόδοση του στα αγωνίσματα, τελικά δεν γλίτωσε την υποψηφιότητα για αποχώρηση.

Όπως συνηθίζεται έπειτα από κάθε συμβούλιο, η ατμόσφαιρα στην ομάδα των «Διάσημων» είναι ηλεκτρισμένη. Ο Bo ακούγεται να λέει: «Ναι μεν θα ψηφίζουμε αγωνιστικά, αλλά θα πρέπει να δούμε και άλλα πράγματα. Τι συνεισφέρει σαν άτομο στην παραλία μας». Και προσθέτει: «Όταν θα γίνει ατομικό το παιχνίδι θα πέσουν οι μάσκες. Θα δούμε πράγματα που δεν τα περίμενουμε!».

Ο Ντάνος «καρφώνει» τη Βαλαβάνη. «Η Βαλαβάνη είναι εκείνη που βοηθά λιγότερο στη συμβίωση στην παραλία μας», λέει ο Σκιαθίτης δάσκαλος θαλάσσιου σκι στην κάμερα του «Survivor».

Δείτε το trailer:

https://www.youtube.com/watch?v=g4daZTEnfUc

googlenews

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

 
 
 

 

logo m

 

ΠΟΛΙΤΙΚΗ       ΕΛΛΑΔΑ       ΚΟΣΜΟΣ      ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ      ΥΓΕΙΑ      ΖΩΗ      ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ      ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ      ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ      SCIENTECH

 

 


©2024 YSTEROGRAFONEWS - ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ  ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ