Η Ελένη Μενεγάκη σε φωτό από το κρεβάτι της μόλις ξύπνησε
Φωτογραφία: Instagram

Η Ελένη Μενεγάκη σε φωτό από το κρεβάτι της μόλις ξύπνησε

Μία φωτογραφία από το κρεβάτι της, λίγα λεπτά αφού είχε ξυπνήσει, μοιράστηκε με τους διαδικτυακούς της φίλους η Ελένη Μενεγάκη το πρωί της Τετάρτης.

Η δημοφιλής παρουσιάστρια είναι αρκετά ενεργή στα social media, όπου μοιράζεται με τους followers της στιγμές από την καθημερινότητά της.

Σήμερα, η ίδια θέλησε να πει μία καλημέρα στους fans της με μία φωτογραφία της «με την τσίμπλα στο μάτι», όπως έγραψε χαρακτηριστικά στη λεζάντα της ανάρτησής της.

Ελένη Μενεγάκη: Η φωτογραφία που ανήρτησε, χωρίς ίχνος μακιγιάζ

Συγκεκριμένα, η Ελένη Μενεγάκη ανήρτησε στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram μία φωτογραφία στην οποία καταγράφεται η ίδια στο κρεβάτι της, χωρίς ίχνος μακιγιάζ, λίγα λεπτά αφού είχε ξυπνήσει.

«Αυτό θα πει με την τσίμπλα στο μάτι! Καλημέρα σας», έγραψε η Ελένη Μενεγάκη στη λεζάντα της ανάρτησή της, με τους διαδικτυακούς της φίλους να σχολιάζουν το πόσο όμορφη είναι χωρίς μακιγιάζ και να της στέλνουν την αγάπη τους.

Υπενθυμίζεται ότι η δημοφιλής παρουσιάστρια είχε κάνει μία αντίστοιχη δημοσίευση προ μερικών ημερών, με την ίδια να μοιράζεται με τους ακόλουθούς της την επιθυμία της να παραμείνει για λίγο παραπάνω στο κρεβάτι της.

googlenews

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

 
 
 

 

logo m

 

ΠΟΛΙΤΙΚΗ       ΕΛΛΑΔΑ       ΚΟΣΜΟΣ      ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ      ΥΓΕΙΑ      ΖΩΗ      ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ      ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ      ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ      SCIENTECH

 

 


©2024 YSTEROGRAFONEWS - ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ  ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ