Ελένη Μενεγάκη: Το παρασκήνιο του «διαζυγίου» με το Mega -«Της πρότειναν μειωμένες αποδοχές 40%»

Ελένη Μενεγάκη: Το παρασκήνιο του «διαζυγίου» με το Mega -«Της πρότειναν μειωμένες αποδοχές 40%»

Στο παρασκήνιο της αποχώρησης της Ελένης Μενεγάκη από το Mega, έπειτα από τρία χρόνια, αναφέρθηκε η εκπομπή «Happy Day», με το σχετικό ρεπορτάζ να αναφέρει ότι στη δημοφιλή παρουσιάστρια έγινε πρόταση για μείωση των αποδοχών της κατά 40%, αλλά και για μείωση του budget της εκπομπής της.

Η είδηση για την αποχώρηση της παρουσιάστριας από το Μεγάλο Κανάλι στο τέλος της σεζόν έγινε γνωστή την Τετάρτη, 17/04, με την ίδια και την αρχισυντάκτριά της να ενημερώνουν σχετικά όλους τους συνεργάτες της εκπομπής «Ελένη».

Ελένη Μενεγάκη: «Δεν τα βρήκε με το κανάλι στο οικονομικό κομμάτι»

«Υπήρξαν πολύμηνες διαπραγματεύσεις. Η Ελένη θα έπρεπε να έχει κλείσει από τα τέλη Μαρτίου, σύμφωνα με το συμβόλαιό της. Υπήρχε ένα παζάρι για το συμβόλαιό της και το τι θα έκανε την επόμενη σεζόν. Το οικονομικό ήταν αυτό που την έκανε να πει το “όχι”, δεν τα βρήκε με το κανάλι στο οικονομικό κομμάτι», αποκάλυψε σήμερα στον «αέρα» του «Happy Day» η Τίνα Μεσσαροπούλου.

«Πολλοί από τους συνεργάτες της Ελένης ψυλλιάστηκαν ότι κάτι συμβαίνει τη Δευτέρα, που η Ελένη Μενεγάκη, ενώ υπήρχε στο πρόγραμμα σταθμού να βγει κανονικά η εκπομπή της στον “αέρα” την ημέρα της απεργίας, ανακοίνωσε ότι δεν θα βγει και έγινε αλλαγή στο πρόγραμμα», αποκάλυψε από την πλευρά του ο Χάρης Λεμπιδάκης.

«Γνωρίζω ότι κάποια στιγμή στα τέλη του Φλεβάρη, υπήρξε ένα τελεσίγραφο προς την Ελένη Μενεγάκη, ότι η μείωση στις αποδοχές της θα ήταν της τάξεως του 40%, και θα υπήρχε μείωση και στο budget της εκπομπής της. Αυτό έκανε την Ελένη να μην προχωρήσει τις διαπραγματεύσεις. Η Ελένη είχε πάρει την απόφαση, αν θα συνέχιζε, να παρέμενε στη μεσημεριανή ζώνη, παρόλο που υπήρχε “παράθυρο” στις διαπραγματεύσεις να αποφασίσει η ίδια αν θέλει το πρωινό, ή κάτι άλλο», πρόσθεσε ο ίδιος.

Υπενθυμίζεται ότι, το 2020 η Ελένη Μενεγάκη είχε αποχωρήσει από τον Alpha έπειτα από 15 χρόνια και είχε μείνει εκτός τηλεόρασης για έναν χρόνο, με την επιστροφή της να γίνεται στο Mega, όπου υπέγραψε τριετές συμβόλαιο.

googlenews

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

 
 
 

 

logo m

 

ΠΟΛΙΤΙΚΗ       ΕΛΛΑΔΑ       ΚΟΣΜΟΣ      ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ      ΥΓΕΙΑ      ΖΩΗ      ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ      ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ      ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ      SCIENTECH

 

 


©2024 YSTEROGRAFONEWS - ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ  ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ