Επιστρέφει η σειρά «Λόγω Τιμής» μετά από 20 χρόνια στην μικρή οθόνη

Επιστρέφει η σειρά «Λόγω Τιμής» μετά από 20 χρόνια στην μικρή οθόνη

Μία παρέα φοιτητών από την Πάτρα ήταν οι ήρωες της σειράς της Μιρέλλας Παπαοικονόμου, «Λόγω Τιμής» που έκανε πρεμιέρα στο Mega, το 1996. Ο Μάνος (Άλκης Κούρκουλος), η Ηρώ (Βίκυ Βολιώτη), η Μάνια (Χριστίνα Αλεξιανάν) ο Μιχάλης (Κωνσταντίνος Μαρκουλάκης), η Αθηνά (Αγγελική Δημητρακοπούλου), ο Άρης (Γιώργος Πυρπασόπουλος) και ο Βασίλης (Δημήτρης Αλεξανδρής) επιστρέφουν μετά από 20 χρόνια στη μικρή οθόνη.

Η ομάδα στη συνέχεια της επιτυχημένης τηλεοπτικής σειράς του Mega, είναι ίδια. Το σενάριο υπογράφει και πάλι η Μιρέλλα Παπαοικονόμου και τη σκηνοθεσία ο Λάμπης Ζαρουτιάδης. Ο σκηνοθέτης του «Λόγω Τιμής» ανέβασε στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram, μία φωτογραφία με το σενάριο του πρώτου επεισοδίου.

Η Χριστίνα Αλεξιανάν ανέβασε μία φωτογραφία με τον Κωνσταντίνο Μαρκουλάκη και την Αγγελική Δημητρακοπούλου από την εποχή που πρωταγωνιστούσαν στη σειρά, γράφοντας: «20 χρόνια πριν...Λόγω Τιμής...Αναμνήσεις...Είμαστε πίσω!».

YN 2017 05 26 19.54.21

googlenews

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

 
 
 

 

logo m

 

ΠΟΛΙΤΙΚΗ       ΕΛΛΑΔΑ       ΚΟΣΜΟΣ      ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ      ΥΓΕΙΑ      ΖΩΗ      ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ      ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ      ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ      SCIENTECH

 

 


©2024 YSTEROGRAFONEWS - ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ  ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ