«Η Χάιντυ πέρασε στη Νομική, παρτάρετε ελεύθερα» -Το viral ευχαριστήριο σημείωμα της μαμάς σε γείτονες

«Η Χάιντυ πέρασε στη Νομική, παρτάρετε ελεύθερα» -Το viral ευχαριστήριο σημείωμα της μαμάς σε γείτονες

Το ευχαριστήριο σημείωμα μιας μητέρας προς τους γείτονές της, οι οποίοι ευχήθηκαν στην κόρη της να επιτύχει στις Πανελλήνιες, κάνει τις τελευταίες ώρες τον γύρο των social media.

Όλα ξεκίνησαν πριν από λίγο καιρό όταν η νεαρή Χάιντυ ανήρτησε ένα σημείωμα, παρακαλώντας τους γείτονες να μην κάνουν κάποιο πάρτι στην ταράτσα, καθώς διάβαζε για τις Πανελλήνιες και ο θόρυβος θα ακουγόταν στο σπίτι της. Τότε, οι γείτονές της έσπευσαν να της ευχηθούν, γράφοντας όμορφα μηνύματα.

Όταν οι Πανελλήνιες ολοκληρώθηκαν και βγήκαν τα μόρια, η μητέρα της Χάιντυ δεν ξέχασε τους γείτονές της και τους ευχαρίστησε για τα όσα όμορφα ευχήθηκαν στην κόρη της. Μάλιστα, τους ενημέρωσε ότι η κόρη της έβγαλε 19.250 μόρια και περνά στη Νομική Αθηνών. Εκτός από το σημείωμα, η μητέρα γέμισε ένα καλάθι με γλυκά για τους γείτονές της.

simeioma panellinies viral.jpg

Το viral σημείωμα

«Είμαι η Μαριλένα, η μαμά της Χάιντυ από τον 6ο. Θα ήθελα να σας ευχαριστήσω και να σας πω ότι οι φοβερές ευχές σας έπιασαν τόπο! Η Χάιντι όντως ‘έσκισε’ και με 19.250 περνά στη Νομική Αθήνα! Παρτάρετε ελεύθερα!», γράφει το σημείωμα.

simeioma miteras panellinies viral.jpg 1

googlenews

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

 
 
 

 

logo m

 

ΠΟΛΙΤΙΚΗ       ΕΛΛΑΔΑ       ΚΟΣΜΟΣ      ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ      ΥΓΕΙΑ      ΖΩΗ      ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ      ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ      ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ      SCIENTECH

 

 


©2024 YSTEROGRAFONEWS - ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ  ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ