Η Ντίνα Νικολάου πραγματοποίησε ένα όνειρό της κι εμείς βρεθήκαμε δίπλα της!

dinaarxiki

Όταν τα όνειρα γίνονται πραγματικότητα ο κάθε άνθρωπος νιώθει ευτυχής. Σε αυτήν την κατάσταση είναι η αγαπημένη και καταξιωμένη σεφ, Ντίνα Νικολάου η οποία πραγματοποιεί ένα μεγάλο ονείρο της, εξομολογούμενη στους φίλους των γεύσεων τα γαστρονομικά μυστικα της!

Από τη Μαρκέλλα Σαράιχα 

Την περασμένη εβδομάδα βρέθηκα κι εγώ στο χώρο όπου η αγαπητή -σε όλους-σεφ παραδίδει σεμινάρια μαγειρικής. Πού;  
Στο Yoleni's flagship store στην Σόλωνος, στην καρδιά της Αθήνας.

ntinanikolaou4

Το αίσθημα ήταν μοναδικό καθώς μας έφερε σε επαφή με τον υπέροχο κόσμο της κουζίνας, πράγμα που εγώ προσωπικά δεν... το έχω!Παρόλα αυτά, έπιασα τον πλάστη  και φυσικά την στιγμή την απαθανάτισαν φίλοι δημοσιογράφοι!

dinanikolaou5

Το πρωί και το απόγευμα της προηγούμενης Τετάρτης η βραβευμένη σεφ υποδέχθηκε φίλους της δημοσιογράφους ταξιδεύοντας τους στο υπέροχο πλανήτη της κουζίνας της.

dinanikolaou2

 

dinanikolaou1

Συγκινημένη αλλά και χαρούμενη για το νέο στοίχημά της δεν έκρυψε πώς "Στο καινούργιο μαγειρικό σπίτι μου στόχος είναι η επικοινωνία των φίλων που θα παρακολουθούν τα μαθήματα με όχημα τις αισθήσεις. Τον κυρίαρχο ρόλο θα τον έχει η γεύση αλλά θα σιγοντάρουν πο υπόλοιπες αισθήσεις.Στις μαγειρικές παρέες που δημιουργούνται στα yolenis cooking classes δε θα σταματάμε στη συνταγή και στις τεχνικές μαγειρικής, θα ανακαλύπτουμε τους ανθρώπους και τα προϊόντα που κρύβονται πίσω απ αυτά αλλά πάνω από όλα θα ψάχνουμε τους κωδικούς επικοινωνίας και θα γινόμαστε όλοι συνδαιτυμόνες σε ένα μεγάλο τραπέζι χαράς και αγάπης".

dinanikolaou3

 

dinanikolaou6

Η ίδια με ανυπομονησία αναμένει τους φίλους της τη Δευτέρα 19 Δεκεμβρίου στις 6 το απόγευμα στο Yoleni's όπου θα παρουσιάσει τέσσερα πιάτα για το πιο ξεχωριστό μενού της Πρωτοχρονιάς, την Τρίτη 20 Δεκεμβρίου να γευθούν το απόλυτο Χριστουγεννιάτικο brunch και την Τετάρτη 21 Δεκεμβρίου να διδαχθούν τα μυστικά των γεμιστών κέικ των Χριστουγέννων. Όπως πληροφορηθήκαμε τη Δευτέρα έγινε χαμός!

googlenews

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

 
 
 

 

logo m

 

ΠΟΛΙΤΙΚΗ       ΕΛΛΑΔΑ       ΚΟΣΜΟΣ      ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ      ΥΓΕΙΑ      ΖΩΗ      ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ      ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ      ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ      SCIENTECH

 

 


©2024 YSTEROGRAFONEWS - ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ  ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ