Σπαλιάρας: Ο Ντάνος δεν ήταν βενζινάς

Σπαλιάρας: Ο Ντάνος δεν ήταν βενζινάς

Άγνωστες λεπτομέρειες από τη ζωή μεγάλου νικητή του «Survivor», Γιώργου Αγγελόπουλου μοιράζεται ο συμπαίκτης του Γιάννης Σπαλιάρας σε συνέντευξη που παραχώρησε στο περιοδικό «Λοιπόν».

Όσο ήταν στο Survivor, είχε γίνει γνωστό ότι ο Ντάνος εκτός από δάσκαλος θαλάσσιου σκι, διατηρούσε στη Σκιάθο από όπου κατάγεται, ένα πρατήριο βενζίνης.

Ωστόσο, ο Γιάννης Σπαλιάρας προχώρησε στη συνέντευξή του  σε κάποιες αποκαλύψεις. 

«Ο Ντάνος είναι ένα παιδί που δεν γνώριζα καλά, λέγαμε ένα «γεια» στη Σκιάθο, είχε βουλκανιζατέρ και πρατήριο βενζίνης που το πούλησε, το έγραψε στον αδερφό του. Το έκανε μόλις τελείωσε την καριέρα του με την μπάλα που έπαιζε μια ζωή, δεν ήταν βενζινάς», επεσήμανε χαρακτηριστικά ο Γιάννης Σπαλιάρας!

Στη συνέντευξή του στο Λοιπόν και τη Ρενέ Σαραντινού σημείωσε: «Είναι καλό παιδί, από επαρχία, ειλικρινής, πάλεψε, αυτό έκανε και στο Survivor, όπως και στη ζωή του, πάλευε να επιβιώσει. Ο Ντάνος είχε χάσει τον μπαμπά του σε ηλικία 11 χρόνων… μιλούσαμε πάρα πολύ για τους πατεράδες μας. Έχει ζοριστεί πολύ στη ζωή του, έχει κάνει πάρα πολλά επαγγέλματα, είναι ένας γνήσιος Survivor».

googlenews

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

 
 
 

 

logo m

 

ΠΟΛΙΤΙΚΗ       ΕΛΛΑΔΑ       ΚΟΣΜΟΣ      ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ      ΥΓΕΙΑ      ΖΩΗ      ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ      ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ      ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ      SCIENTECH

 

 


©2024 YSTEROGRAFONEWS - ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ  ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ