Τηλεοπτικές άδειες: Αυτοί οι έξι κατέθεσαν αίτηση για κανάλι

Τηλεοπτικές άδειες: Αυτοί οι έξι κατέθεσαν αίτηση για κανάλι

ΣΚΑΙ, ΑΝΤ1, Αlpha, Star και το Ε είναι τα κανάλια που κατέθεσαν φακέλους για τις επτά συνολικά τηλεοπτικές  άδειες, ενώ ο δημοσιογράφος Μάκης Γιομπαζολιάς, κατέθεσε φάκελο για λογαριασμό της εταιρείας Τηλεοπτική Ελληνική ΑΕ.

Η προθεσμία έληξε στις 15:00 μετά το μεσημέρι και στα Γραφεία του Εθνικού Συμβουλίου Ραδιοτηλεόρασης ήδη έχει ξεκινήσει η επεξεργασία των φακέλων.  

Ειδικότερα, η Ολομέλεια του ΕΣΡ μετά από σύσκεψη που θα κάνει και  αφού θα έχει γίνει ο πρώτος τυπικός έλεγχος των δικαιολογητικών, θα ανακοινώσει τη λίστα με τα ονόματα των υποψηφίων που θα περάσουν στη διαδικασία της αποσφράγισης.  

Αύριο, Παρασκευή θα ξεκινήσει η διαδικασία αποσφράγισης των φακέλων, η οποία αναμένεται να ολοκληρωθεί το αργότερο ως την Τρίτη και στη διάρκεια της οποίας θα είναι παρόντες οι εκπρόσωποι -δύο στον αριθμό- όλων των υποψηφίων. Ωστόσο, αυτήν τη φορά έχει απαγορευτεί η παρουσία δημοσιογράφων και τηλεοπτικών καμερών, προκειμένου να διασφαλιστεί η τάξη της διαδικασίας.  

Να σημειωθεί ότι τα κανάλια που ήδη λειτουργούν, αλλά δεν έχουν καταθέσει αίτηση συμμετοχής στον διαγωνισμό θα αναγκαστούν να διακόψουν την εκπομπή τους, καθώς ο νόμος ορίζει πως τρεις μήνες μετά την προκήρυξη του διαγωνισμού διακόπτεται το σήμα σε όσους δεν θα διεκδικήσουν τηλεοπτική άδεια.    

googlenews

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

 
 
 

 

logo m

 

ΠΟΛΙΤΙΚΗ       ΕΛΛΑΔΑ       ΚΟΣΜΟΣ      ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ      ΥΓΕΙΑ      ΖΩΗ      ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ      ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ      ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ      SCIENTECH

 

 


©2024 YSTEROGRAFONEWS - ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ  ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ