Το απίθανο δώρο που κάνει ο Τομ Κρουζ στην Κίρστεν Ντανστ από το 1994 μέχρι σήμερα

Το απίθανο δώρο που κάνει ο Τομ Κρουζ στην Κίρστεν Ντανστ από το 1994 μέχρι σήμερα

Η Κίρστεν Ντανστ ήταν μόλις 12 ετών όταν πρωταγωνίστησε στο πλευρό του Τομ Κρουζ και του Μπραντ Πιτ στη διάσημη gothic ταινία τρόμου του 1994 «Συνέντευξη με έναν βρικόλακα».

Αν και έχουν περάσει 30 ολόκληρα χρόνια από τότε, η 41χρονη σήμερα ηθοποιός παραδέχτηκε ότι λαμβάνει ακόμη ένα ιδιαίτερο δώρο από τον συμπρωταγωνιστή της, Τομ Κρουζ.

Το δώρο του Τομ Κρουζ στην Κίρστεν Ντανστ

Ο 61χρονος ηθοποιός είναι διάσημος για την αποστολή ενός νόστιμου κέικ λευκής σοκολάτας με καρύδα στους φίλους του κατά τη διάρκεια της εορταστικής περιόδου των Χριστουγέννων.

«Ακόμα παίρνω αυτό το κέικ» είπε η Ντανστ στο Entertainment Tonight την Πέμπτη, όπου εμφανίστηκε για να προωθήσει τη νέα της ταινία «Civil War».

Αποκάλυψε επίσης ότι ο σύζυγός της, Τζέσε Πλέμονς, ο οποίος πρωταγωνίστησε στο πλευρό του Κρουζ στο «American Made», το 2017, λαμβάνει επίσης το χριστουγεννιάτικο κέικ κάθε χρόνο.

«Ο Τζέσε παίρνει τα κέικ, οπότε διπλασιάζουμε τα κέικ μας», πρόσθεσε η διάσημη ηθοποιός.

Ο Κρουζ αγοράζει και παραδίδει τα χριστουγεννιάτικα κέικ από το Doan's Bakery, ένα οικογενειακό αρτοποιείο στο Woodland Hills της Καλιφόρνιας.

Σύμφωνα με πληροφορίες, στέλνει τα εορταστικά γλυκά σε μια μακρά λίστα φίλων του διασημοτήτων, συμπεριλαμβανομένων πρώην συμπρωταγωνιστών του από το «Top Gun: Maverick», όπως ο Glen Powell και η Ντακότα Φάνινγκ του «War Of The Worlds».

Ο Jon Hamm, ο Graham Norton, η Rosie O'Donnell και η Angela Bassett έχουν μπει επίσης στην πολυπόθητη «λίστα κέικ» του Τομ Κρουζ.

Η σχέση της με τον Τομ Κρουζ και τον Μπραντ Πιτ

Διασκευασμένη από το μυθιστόρημα του 1976 της συγγραφέως Anne Rice, η ταινία «Συνέντευξη με έναν βρικόλακα» ήταν μια επιτυχία στο box office μετά την κυκλοφορία του την Ημέρα των Βετεράνων τον Νοέμβριο του 1994.

«Όταν κοιτάω πίσω, έχω όμορφες αναμνήσεις. Ήταν μια παραγωγή που δεν έμοιαζε με τίποτα μέχρι σήμερα. Τα κοστούμια και τα σκηνικά. Άλλαξε την πορεία της ζωής μου», εξήγησε η Ντανστ.

Την περασμένη εβδομάδα στο Jimmy Kimmel Live, η σταρ αποκάλυψε ότι ο Κρουζ την πρόσεχε ως παιδί-ηθοποιό και πως «έβαλε ένα χριστουγεννιάτικο δέντρο στο καμαρίνι μου».

Ο Κρουζ, ο οποίος υποδύθηκε τον αθάνατο βρικόλακα Λεστάτ ντε Λιονκούρ στην ταινία, εξέπληξε την Κίρστεν με το εορταστικό δώρο, καθώς έκαναν γυρίσματα στα στούντιο Pinewood του Μπάκιγχαμσάιρ.

Τι είπε για το φιλί με τον Μπραντ Πιτ

Όσον αφορά στον Μπραντ Πιτ, η βραβευμένη με Όσκαρ ηθοποιός είπε ότι «ήταν σαν μεγαλύτερος αδερφός» στα γυρίσματα, παρά την προηγούμενη κριτική της για μια «αηδιαστική» σκηνή, στην οποία ο πολύ μεγαλύτερος σταρ, ο οποίος ήταν 30 ετών όταν δέχτηκε τον πρωταγωνιστικό ρόλο ως αινιγματικός βρικόλακας Louis de Pointe du Lac, φιλάει τη 12χρονη τότε Ντανστ.

Η Ντανστ θυμήθηκε ότι «της συμπεριφέρονταν σαν πριγκίπισσα».

«Ναι, ήταν σχεδόν αποκλειστικά ανδρικό σετ, αλλά όλοι ήταν πολύ ευγενικοί, και τίποτα δεν ήταν ποτέ περίεργο. Ο Μπραντ ήταν σαν μεγαλύτερος αδελφός για μένα».

Μιλώντας στο ET λίγο μετά την κυκλοφορία της ταινίας το 1994, η Ντανστ παραδέχτηκε ότι «μισούσε το φιλί τόσο πολύ», επειδή ήταν «κάπως σαν να φιλούσα τον αδελφό μου». Αναγνώρισε ότι ήταν «περίεργο» για εκείνη να φιλάει στα χείλη «έναν μεγαλύτερο άντρα».

«Εννοώ, είμαι 12. Και αυτός είναι 31, και είναι άντρας. Γιατί λοιπόν να απολαμβάνω να τον φιλάω;».

googlenews

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

 
 
 

 

logo m

 

ΠΟΛΙΤΙΚΗ       ΕΛΛΑΔΑ       ΚΟΣΜΟΣ      ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ      ΥΓΕΙΑ      ΖΩΗ      ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ      ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ      ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ      SCIENTECH

 

 


©2024 YSTEROGRAFONEWS - ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ  ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ