Τζόνι Βαβούρας: Η πρώην σύζυγός μου εδώ και 10 χρόνια μου κάνει ψευδείς μηνύσεις για ενδοοικογενειακή βία

Τζόνι Βαβούρας: Η πρώην σύζυγός μου εδώ και 10 χρόνια μου κάνει ψευδείς μηνύσεις για ενδοοικογενειακή βία

Η πρώην σύζυγός μου εδώ και 10 χρόνια μου κάνει ψευδείς μηνύσεις για ενδοοικογενειακή βία» εξομολογήθηκε ο Τζόνι Βαβούρας με αφορμή την καταγγελία για ενδοοικογενειακή βία στην οποία προχώρησε και αργότερα ανακάλεσε η σύζυγος του Γιάννη Γιοκαρίνη.

«Ο Γιάννης Γιοκαρίνης είναι φίλος μου και συνεργάτης πολλά χρόνια, δεν είχα ποτέ γνώση ότι έχει βίαιη συμπεριφορά. Μου είναι πολύ δύσκολο να το πιστέψω αυτό το πράγμα», σχολίασε ο γνωστός μουσικός Τζόνι Βαβούρας στην πρωινή εκπομπή του Open «Πρωινό Σου Σου».

Και πρόσθεσε: «Σε κάθε ιστορία υπάρχουν πάντα δύο πλευρές. Κι επειδή έχω περάσει έναν πολύ δύσκολο γάμο με ένα πολύ δύσκολο διαζύγιο, καταλαβαίνω πως ένας άνθρωπος μπορεί να βγάλει τον άλλο άνθρωπο εκτός εαυτού».

«Αν δεν ξέρεις και τις δύο πλευρές και δεν είσαι μέσα, πολλά εικάζεις, αλλά λίγα γνωρίζεις. Έχω περάσει προβλήματα με την πρώην σύζυγό μου. Εγώ τρέχω χρόνια στα δικαστήρια για πράγματα που δεν έχουν συμβεί ποτέ», εξήγησε ο Τζόνι Βαβούρας.

Ο Τζόνι Βαβούρας είπε στη συνέχεια: «Είναι ένα όπλο που χρησιμοποιούν πολλές γυναίκες για να εκδικηθούν τους άντρες τους. Αν κάνει καταγγελία μια γυναίκα, πάντα φταίει ο άντρας. Η πρώην σύζυγός μου μου κάνει ψευδείς μηνύσεις για οικογενειακή βία εδώ και μια δεκαετία. Η δικαιοσύνη δεν ασχολείται με το πρόβλημα σε βάθος, και δυστυχώς την πληρώνει ο άντρας. Αναγκάζεσαι να αποδείξεις οτι δεν είσαι ελέφαντας».

googlenews

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

 
 
 

 

logo m

 

ΠΟΛΙΤΙΚΗ       ΕΛΛΑΔΑ       ΚΟΣΜΟΣ      ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ      ΥΓΕΙΑ      ΖΩΗ      ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ      ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ      ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ      SCIENTECH

 

 


©2024 YSTEROGRAFONEWS - ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ  ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ