Ο ΣΥΡΙΖΑ και η «κανονικότητα»

Ο ΣΥΡΙΖΑ και η «κανονικότητα»

Πριν λίγες ημέρες η Έφη Αχτσιόγλου, σε διαδικτυακή εκδήλωση με θέμα «Η Ευρώπη μετά την πανδημία: Κοινωνία, Εργασία, Δικαιώματα», προέβη σε μία δήλωση η οποία θα μπορούσε να σοκάρει κάθε Έλληνα πολίτη και μάλλον πέρασε απαρατήρητη.  Συγκεκριμένα ανέφερε, ότι «η κανονικότητα στην πραγματικότητα ποτέ δεν είναι ευκαιρία για την Αριστερά.


Η κυνική αυτή δήλωση αντικατοπτρίζει την οπτική γωνία με την οποία αντιλαμβάνεται ο ΣΥΡΙΖΑ την πολιτική. Το κόμμα του ΣΥΡΙΖΑ ανήλθε στην εξουσία τον Ιανουάριο του 2015, σε καταστάσεις μη κανονικές, προκαλώντας πάντα εντάσεις με μοναδικό του όπλο τη δημιουργία κυβερνητικής ανισορροπίας. Δεν πρέπει να λησμονούμε ότι ο Αλέξης Τσίπρας, μετά από δύο μνημόνια και πέντε χρόνια λιτότητας, υποσχόταν μια καλύτερη μέρα,  την οποία όχι μόνο δεν κατόρθωσε να φέρει αλλά υπέγραψε και ένα τρίτο ακόμη σκληρότερο μνημόνιο μειώνοντας την οικονομική ικανότητα της μεσαίας τάξης αλλά και διαλύοντας κυριολεκτικά την οποιαδήποτε επιχειρηματική προσπάθεια. 

Η κανονικότητα απαιτεί διαχείριση λογική, τεχνοκρατική που δεν αφήνει περιθώρια για έκνομες καταστάσεις οι οποίες θα μπορούσαν να ανατρέψουν μία κυβέρνηση και θα δημιουργήσουν το αίσθημα της ανασφάλειας στους πολίτες της χώρας. Αυτό ακριβώς ανέφερε η κυρία Αχτσιόγλου, η οποία σε μία στιγμή ειλικρίνειας, δήλωσε ότι η κανονικότητα αυτή δεν ευνοεί πολιτικά το κόμμα της, μία δήλωση που αποδεικνύει και τον λόγο που υποκίνησαν περισσότερες από 150 πορείες εν μέσω της πανδημίας.

Ο ΣΥΡΙΖΑ είναι ένα κόμμα που ανήλθε στην εξουσία Μη κανονικά, κυβέρνησε ΜΗ κανονικά και έφυγε κανονικά.

googlenews

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

 
 
 

 

logo m

 

ΠΟΛΙΤΙΚΗ       ΕΛΛΑΔΑ       ΚΟΣΜΟΣ      ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ      ΥΓΕΙΑ      ΖΩΗ      ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ      ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ      ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ      SCIENTECH

 

 


©2024 YSTEROGRAFONEWS - ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ  ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ