Μια 13χρονη ήταν έγκυος αλλά δεν το γνώριζε -Γέννησε στην τουαλέτα νοσοκομείου, πέρασαν το έμβρυο για... φερμουάρ

Μια 13χρονη ήταν έγκυος αλλά δεν το γνώριζε -Γέννησε στην τουαλέτα νοσοκομείου, πέρασαν το έμβρυο για... φερμουάρ

Στην τουαλέτα νοσοκομείου γέννησε το περασμένο Σάββατο μια 13χρονη η οποία, όπως υποστηρίζουν οι οικείοι της, δεν γνώριζε ότι είναι έγκυος.

Οι γιατροί εξετάσαν την έφηβη, ωστόσο δεν υπήρχε ακτινολόγος να δει τις ακτινογραφίες.

Σύμφωνα με την εκπομπή «livenews», στο Mega, η 13χρονη έφτασε στο νοσοκομείο με αφόρητους πόνους στο στομάχι το περασμένο Σάβbατο, συνοδευόμενη από τη μητέρα της. Εκεί την εξέτασε παιδίατρος, ο οποίος δεν αντιλήφθηκε πως η μαθήτρια που είχε μπροστά του ήταν έγκυος.

Αφού το κορίτσι υποβλήθηκε σε ακτινογραφίες προκειμένου να δουν οι γιατροί τι συμβαίνει, επειδή δεν υπήρχε ακτινολόγος, τις εξέτασαν ο παιδίατρος και ένας παθολόγος, οι οποίοι της είπαν πως έχει καταπιεί ένα φερμουάρ, το οποίο τελικά αποδείχτηκε πως ήταν η σπονδυλική στήλη του μωρού.

«Οι γιατροί της έδωσαν... καθαρτικό για να φύγει ο "τυμπανισμός"»

Όπως ανέφερε το ρεπορτάζ του Mega, οι γιατροί έδωσαν στην 13χρονη... καθαρτικό προκειμένου να φύγει ο «τυμπανισμός» που θεωρούσαν ότι έχει. Το κορίτσι συνέχισε να πονάει και, αφού πήγε στην τουαλέτα, τελικά γέννησε.

«Το παιδί θα πρέπει να συνειδητοποιήσει πως η ζωή της αλλάζει. Είναι τρομαγμένη, αλλά παρακολουθείται από παιδοψυχολόγους. Φανταστείτε ένα παιδί να λέει ότι πονάει η κοιλιά του και τελικά να γεννάει. Ξεκίνησε ο τοκετός όταν η μικρή πήγε στην τουαλέτα του νοσοκομείου», δήλωσε χαρακτηριστικά συγγενής της 13χρονης.

«Είχε πάρει λίγο βάρος, αλλά δεν είχε καταλάβει κανείς ότι είναι έγκυος»

«Είμαστε σε σοκ, καθώς το κοριτσάκι είχε επισκεφuεί παιδίατρο κατά τη διάρκεια της εγκυμοσύνης του, αλλά κανείς δεν είχε καταλάβει ότι ήταν έγκυος», πρόσθεσε στη συνέχεια.

«Το τελευταίο διάστημα είχαμε παρατηρήσει ότι είχε πάρει λίγο βάρος, αλλά το αποδώσαμε σε περιττά κιλά εφηβείας», ανέφερε συγγενής του κοριτσιού.

Σύμφωνα με το Mega, η ανήλικη αποκάλυψε στους παιδοψυχολόγους πως ο πατέρας του μωρού της είναι ένας συμμαθητής της, ωστόσο συγγενείς της τονίζουν πως δεν γνωρίζουν τίποτα.

 

googlenews

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

 
 
 

 

logo m

 

ΠΟΛΙΤΙΚΗ       ΕΛΛΑΔΑ       ΚΟΣΜΟΣ      ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ      ΥΓΕΙΑ      ΖΩΗ      ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ      ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ      ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ      SCIENTECH

 

 


©2024 YSTEROGRAFONEWS - ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ  ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ