Άγιοι Ανάργυροι: Η 28χρονη Κυριακή ήταν έγκυος και απέβαλε έπειτα από χτύπημα του συντρόφου της

Άγιοι Ανάργυροι: Η 28χρονη Κυριακή ήταν έγκυος και απέβαλε έπειτα από χτύπημα του συντρόφου της

Νέα τροπή φαίνεται πως παίρνει η υπόθεση της γυναικοκτονίας στους Αγίους Αναργύρους, καθώς, σύμφωνα με πληροφορίες που μεταδίδει η ΕΡΤ, η 28χρονη Κυριακή είχε μείνει έγκυος στο παρελθόν και απέβαλε όταν τη χτύπησε ο σύντροφός της.

Ειδικότερα, όπως μετέδωσε ο δημοσιογράφος του ΕΡΤNews Νίκος Κοντορούσης, φαίνεται πως πριν από περίπου δύο χρόνια η 28χρονη Κυριακή είχε μείνει έγκυος από τον 38χρονο φερόμενο ως δολοφόνο της και είχε αποβάλει επειδή φέρεται, σύμφωνα πάντα με το ρεπορτάζ, να είχε κακοποιηθεί από τον ίδιο, ενδεχομένως και με αυτόν τον σκοπό. Η πληροφορία επιβεβαιώθηκε και από το στενό οικογενειακό περιβάλλον της κοπέλας, πρόσθεσε ο δημοσιογράφος. Σημειώνεται ότι η κηδεία της κοπέλας θα γίνει αύριο, Πέμπτη.

Άγιοι Ανάργυροι: «Θέλω ένα περιπολικό να με πάει σπίτι μου, είπε η κοπέλα πριν τη μαχαιρώσει» - Τι λέει αυτόπτης μάρτυρας για τη δολοφονία της 28χρονης

Εν τω μεταξύ, συγκλονιστική είναι η μαρτυρία αυτόπτη μάρτυρα για την άγρια δολοφονία της 28χρονης στους Αγίους Αναργύρους το βράδυ της Δευτέρας.

Ο κ. Κώστας, μιλώντας στην ΕΡΤ, περιέγραψε πως όλα έγιναν σε κλάσματα δευτερολέπτου, σε ένα από τα πιο κεντρικά σημεία του Δήμου Αγίων Αναργύρων, ενώ παράλληλα καυτηρίασε την έλλειψη περιπολικών στην περιοχή.

«Εσείς είδατε περιπολικό; Εγώ όταν κατεβαίνω από το λεωφορείο δεν βλέπω κανένα περιπολικό», ανέφερε ο αυτόπτης μάρτυρας της στυγερής γυναικοκτονίας, λέγοντας ότι όλα έγιναν σε κλάσματα δευτερολέπτου. «Δεν προλάβαμε να αντιδράσουμε».

Περιγράφοντας το χρονικό της τραγωδίας, την ώρα που κατέβαινε στη στάση του λεωφορείου που είναι δίπλα στο αστυνομικό τμήμα, είπε: «Βλέπω να την αιφνιδιάζει από πίσω την ώρα που μιλούσε με τα κεντρικά της Άμεσης Δράσης. Ακούω να λέει: “Θέλω βοήθεια. Θέλω ένα περιπολικό να με πάει σπίτι μου” και σκάει ο τύπος πίσω και την καρφώνει».

Τα λόγια του είναι συγκλονιστικά για τα όσα αντίκρισε: «Έκανε έκκληση για βοήθεια», είπε αποκαλύπτοντας ότι όλα συνέβησαν το πολύ σε δύο λεπτά.

Απαντώντας στην κρίσιμη ερώτηση εάν υπήρχε σκοπός στο φυλάκιο του Α.Τ. Αγίων Αναργύρων, όπου έγινε το φονικό από τον 39χρονο, ο αυτόπτης μάρτυρας ήταν αποκαλυπτικός: «Υπήρχε σκοπός αλλά εγώ δεν τον είδα να βγαίνει […] Toν είδα μετά τη δολοφονία όταν πήγε να τον αποτρέψει». Και όπως είπε, «είναι πολλά τα ερωτήματα που πρέπει να τεθούν».

Μάλιστα ήταν ιδιαίτερα επικριτικός για τη στάση του αστυνομικού ενώπιον του οποίου έγινε η γυναικοκτονία της 28χρονης, λέγοντας ότι «βγήκε από το φυλάκιο μετά τον φόνο, όταν ο 39χρονος επιχείρησε να αυτοτραυματιστεί».

«Μπορούσε να το αποτρέψει», τόνισε ο κ. Κώστας που επέστρεφε εκείνη την ώρα από τη δουλειά του. Όπως είπε όλοι πάγωσαν με αυτό που είδαν, όπως και ο φίλος της κοπέλας που την συνόδεψε στο αστυνομικό τμήμα.

Ο ίδιος δηλώνει συγκλονισμένος από το τραγικό περιστατικό λέγοντας ότι οι δημότες της περιοχής θα κινητοποιηθούν για να μη βιώσουν κάτι αντίστοιχο. «Μεγαλώνουμε παιδιά εδώ και κινδυνεύουμε γυρνώντας στα σπίτια μας», είπε τονίζοντας ότι δεν αρκούν οι αστυνομικοί.

Άγιοι Ανάργυροι: Σε διαδικασία απόταξης ο φρουρός του αστυνομικού τμήματος

Από την πλευρά του, για τεράστιο πλήγμα και εξαιρετικά θλιβερή εξέλιξη και εσωτερικά, για την αστυνομία, μίλησε στον ΣΚΑΪ ο Γενικός Γραμματέας Προστασίας του Πολίτη, Μάνος Λογοθέτης, αναφερόμενος στην άγρια δολοφονία της 28χρονης στους Αγίους Αναργύρους το βράδυ της Δευτέρας.

«Πρέπει να δούμε τι έγινε, να διερευνηθεί σοβαρά και μεθοδευμένα τι δεν πήγε καλά», τόνισε ο κ. Λογοθέτης.

Επιβεβαίωσε ότι υπήρχε περιπολικό στην περιοχή και θα μπορούσε να βρεθεί και δεύτερο περιπολικό από γειτονική περιοχή, καθώς και ότι ο φρουρός που ήταν μπροστά στο συγκεκριμένο τμήμα είναι σε διαδικασία απόταξης.

«Ο άνθρωπος αυτός αφού τελεσιδίκησε η υπόθεσή του, θα αποταχθεί πολύ σύντομα», ανέφερε ο κ. Λογοθέτης.

googlenews

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

 
 
 

 

logo m

 

ΠΟΛΙΤΙΚΗ       ΕΛΛΑΔΑ       ΚΟΣΜΟΣ      ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ      ΥΓΕΙΑ      ΖΩΗ      ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ      ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ      ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ      SCIENTECH

 

 


©2024 YSTEROGRAFONEWS - ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ  ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ