Άγιος Παντελεήμονας: “Δεν φταίω εγώ, αλλά αυτό που μου έριξαν στο ποτό” - Τι είπε ο 74χρονος που σκότωσε τον 50χρονο

Άγιος Παντελεήμονας: “Δεν φταίω εγώ, αλλά αυτό που μου έριξαν στο ποτό” - Τι είπε ο 74χρονος που σκότωσε τον 50χρονο

Ενώπιον του εισαγγελέα θα βρεθεί ο 74χρονος που σκότωσε τον 50χρονο στον Άγιο Παντελεήμονα και τραυμάτισε πυροβολώντας τη σύζυγό του, που νοσηλεύεται ακόμα στο νοσοκομείο «Γεννηματάς».

«Δεν φταίω εγώ. Φταίει αυτό που μου έριξαν στο ποτό. Το ήπια και έγινα χάλια και έτσι πήγα σπίτι τους. Εξαιτίας αυτού τον σκότωσα. Σαν κάτι να με ώθησε» φέρεται να είπε στους αστυνομικούς ο 74χρονος, σύμφωνα με την ΕΡΤ.

Το χρονικό της τραγωδίας

Το περιστατικό έγινε στις 2:30 τα ξημερώματα της Κυριακής (1/10) σε σπίτι στην οδό Μηρών στον Άγιο Παντελεήμονα. Ένας 74χρονος Έλληνας έβγαλε όπλο και πυροβόλησε εξ επαφής έναν 50χρονο από τη Γεωργία τραυματίζοντάς τον θανάσιμα. Πυροβολισμούς δέχτηκε και η γυναίκα του 50χρονου, η οποία διακομίστηκε με ασθενοφόρο στο νοσοκομείο, όπου νοσηλεύεται σε σοβαρή κατάσταση.

Στο διαμέρισμα έμενε ένα ζευγάρι Γεωργιανών ηλικίας 50 ετών ο άνδρας και 45 ετών, η γυναίκα.

Σύμφωνα με πληροφορίες ήταν σε εξέλιξη πάρτι και ανάμεσα στους καλεσμένους ήταν και ο φερόμενος ως δράστης, ηλικίας 74 ετών. Σύμφωνα με τα πρώτα στοιχεία φαίνεται πως είχε μεθύσει. Πήρε ένα όπλο και πυροβόλησε τον άνδρα και τη γυναίκα. Ο 50χρονος έχασε τη ζωή του ενώ η 45χρονη τραυματίστηκε στην ωμοπλάτη και μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο.

Άλλες πληροφορίες αναφέρουν ότι στο σπίτι εκείνη τη στιγμή ήταν η κόρη του ζευγαριού και 2 φίλες της, ηλικίας 11 και 12 ετών .

Ο 74χρονος συνελήφθη και οδηγήθηκε στο Αστυνομικό Τμήμα Αγίου Παντελεήμονα.

googlenews

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

 
 
 

 

logo m

 

ΠΟΛΙΤΙΚΗ       ΕΛΛΑΔΑ       ΚΟΣΜΟΣ      ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ      ΥΓΕΙΑ      ΖΩΗ      ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ      ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ      ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ      SCIENTECH

 

 


©2024 YSTEROGRAFONEWS - ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ  ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ