''Είχα διαβολικές σκέψεις, θα τους σκότωνα όλους'' - Ανατριχιάζει η απολογία του 74χρονου που πήρε τη ζωή του γείτονά του στον Άγιο Παντελεήμονα

''Είχα διαβολικές σκέψεις, θα τους σκότωνα όλους'' - Ανατριχιάζει η απολογία του 74χρονου που πήρε τη ζωή του γείτονά του στον Άγιο Παντελεήμονα

Στη σφαίρα του μεταφυσικού κινήθηκε η απολογία του 74χρονου που δολοφόνησε τον 50χρονο Γεωργιανό τα ξημερώματα της Κυριακής στον Άγιο Παντελεήμονα και τραυμάτισε τη σύζυγο του δεύτερου, επειδή «κάτι του έβαλαν στο ποτό».

Ο 74χρονος απολογήθηκε ενώπιον του εισαγγελέα περιγράφοντας τον εαυτό του σε κατάσταση αμόκ, προσθέτοντας όμως και μία… μεταφυσική πινελιά. Σύμφωνα με πληροφορίες, ο εκτελεστής του άτυχου 50χρονου ισχυρίστηκε πως είχε διαβολικές σκέψεις και, ακόμα χειρότερα, πως αν τα υπόλοιπα μέλη της οικογένειας του επετίθεντο, θα τους είχε σκοτώσει όλους!

Ο 74χρονος, που είναι σεσημασμένος για σωματικές βλάβες, συμμετοχή σε επιθέσεις και σε εγκληματική οργάνωση, καθώς έχει συλληφθεί τρεις φορές στο παρελθόν και για διαρρήξεις, κατέστρεψε μια οικογένεια, η οποία μάλιστα του είχε φερθεί με ευγένεια και τον είχε καλέσει στα γενέθλια της 12χρονης κόρης τους. «Ήμουν καλεσμένος στη συγκέντρωση αυτή στην ταβέρνα. Ήμασταν περίπου δεκαοκτώ άτομα. Φάγαμε και ήπιαμε διάφορα ποτά. Ήπια ένα ποτό σαν κονιάκ, που με χτύπησε στο κεφάλι. Δεν το έχω ξαναπάθει αυτό με ποτό. Έφυγα και με κρατούσαν για να πάω σπίτι μου. Τότε μου μπήκαν διαβολικές σκέψεις. Πίστευα ότι μου είχε βάλει κάτι στο ποτό ο συγκεκριμένος. Έλεγα “τι μου έβαλε, πρέπει να πεθάνει”», φέρεται να είπε μεταξύ άλλων.

Παράλληλα, αναφορικά με την επίμαχη στιγμή που πυροβόλησε τον άτυχο άνδρα, αλλά και τη στιγμή που τραυμάτισε τη 45χρονη σύζυγο του θύματος, συμπλήρωσε πως άκουγε στο μυαλό του μια φωνή που τον είχε κυριεύσει: «Μου πήρε (σ.σ. η γυναίκα) το όπλο και το έκρυψε. Δεν μπορούσα να το βρω πουθενά. Πρώτη φορά ένιωσα έτσι. Αυτή η φωνή στο μυαλό μου με είχε κυριεύσει. Είχα οργή για τον άνδρα που πυροβόλησα. Αν όσοι ήταν στον χώρο μού έκαναν επίθεση, θα τους σκότωνα και αυτούς. Έχω μετανιώσει γι’ αυτό που έκανα», είπε ολοκληρώνοντας την απολογία του.

Ταλαιπωρείται η μητέρα

Σαν να μην έφταναν όλα αυτά, για άγνωστο μέχρι στιγμής λόγο, η 45χρονη ταλαιπωρείται στους διαδρόμους του νοσοκομείου «Γ. Γεννηματάς», καθώς μέχρι και χθες το απόγευμα δεν είχε διαβεί την πόρτα του χειρουργείου, παρά το γεγονός πως έχει δύο τραύματα από σφαίρες στο αριστερό χέρι και την ωμοπλάτη. Η ίδια, σε κάκιστη κατάσταση, μίλησε στο Mega, τονίζοντας πως περιμένει να λυτρωθεί από τον πόνο, ενώ μια φίλη της που τη βοηθά τόνισε: «Η γυναίκα περιμένει δύο ημέρες να έρθει η σειρά της, γεμάτο αίματα το χέρι της. Δεν έχει μπει καθόλου χειρουργείο, με αίμα, με μια μπλούζα σκισμένη πάνω της, που δεν έχει καθαρίσει, δεν έχει αλλάξει ακόμη».

Για το περιστατικό όμως μίλησε και η μόλις 12 ετών κοπέλα που γιόρταζε τα γενέθλιά της και είδε τον πατέρα της να χάνει τη ζωή του: «Ήμασταν στο πάρτι, ήπιε πολύ αυτός ο γέρος. Τον ξέρουμε έξι χρόνια. Τελείωσε το πάρτι και πήγαν όλοι στα σπίτια τους. Μετά ξαναήρθε σε εμάς. Ανέβηκε πάνω, γιατί του ανοίξαμε εμείς. Του είπαμε να περάσει, κάθεται και λέει “ποιος μου έβαλε χάπι στο ποτό; Εξήντα χρόνια πίνω και δεν έχω πιει ποτέ τέτοιο ποτό”, είπε. Του είπαμε ότι δεν βάλαμε τίποτα (σ.σ. στο ποτό) και μετά έβγαλε το πιστόλι και πρώτα έριξε στον πατέρα μου και μετά ερχόταν και σε εμάς, τα παιδιά. Η μαμά τον σταματούσε και έφαγε μία στο χέρι», είπε η νεαρή.

googlenews

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

 
 
 

 

logo m

 

ΠΟΛΙΤΙΚΗ       ΕΛΛΑΔΑ       ΚΟΣΜΟΣ      ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ      ΥΓΕΙΑ      ΖΩΗ      ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ      ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ      ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ      SCIENTECH

 

 


©2024 YSTEROGRAFONEWS - ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ  ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ