Άγιος Παντελεήμονας: «Μαμά, πήγαν να με βιάσουν» - Συγκλονιστική μαρτυρία για τον «δράκο των ασανσέρ»

Άγιος Παντελεήμονας: «Μαμά, πήγαν να με βιάσουν» - Συγκλονιστική μαρτυρία για τον «δράκο των ασανσέρ»

 Σοκάρουν οι μαρτυρίες για τις σεξουαλικές επιθέσεις που δέχθηκαν σε ασανσέρ ανήλικες κοπέλες, από τον "δράκο" στον Άγιο Παντελεήμονα.

Η μητέρα 14χρονης μαθήτριαςεριγράφει τις στιγμές τρόμου που έζησε η κόρης της, όταν ένας νεαρός της επιτέθηκε στο ασανσέρ της πολυκατοικίας που μένει και προσπάθησε να τη βιάσει.

Άγιος Παντελεήμονας: Αναστάτωση για τον ασύλληπτο δράση

Μια ολόκληρη περιοχή παραμένει ανάστατη, καθώς εκτός από τη 14χρονη, στο στόχαστρο μέσα στην εβδομάδα βρέθηκε και ένα 13χρονο κορίτσι, πιθανότατα από τον ίδιο δράστη, έναν άνδρα που πρόλαβε να απομακρυνθεί και παραμένει ασύλληπτος.

Ο εφιάλτης της 14χρονης εκτυλίχθηκε την περασμένη Κυριακή, όταν η μικρή βγήκε από το σπίτι της για να πάει σε μίνι μάρκετ της περιοχής.

«Το έχουμε δηλώσει στην Αστυνομία, έχουμε δώσει καταθέσεις. Ήταν Κυριακή 5 η ώρα καθώς ανέβηκα πάνω στο σπίτι και ετοίμαζα τραπέζι. Δεν ήμουν σπίτι, ετοίμαζα το τραπέζι, καθόμασταν μια χαρά. Μου λέει "μαμά, να πάω να πάρω ένα σαμπουάν;" και της λέω "ναι, παιδί μου, πήγαινε" και φεύγει το παιδί».

Τα επόμενα δευτερόλεπτα είναι δραματικά για τη 14χρονη. Με το που φτάνει στο ισόγειο βλέπει την πόρτα να ανοίγει και βρίσκεται απέναντι στον δράστη.

«Μόλις έσβησαν τα φώτα του ασανσέρ, τη θώπευσε στο στήθος. Η ανήλικη άρχισε να φωνάζει και ο δράστης με το δεξί του χέρι της έκλεισε το στόμα και προσπάθησε να την τραβήξει έξω από το ασανσέρ. Η ανήλικη κατάφερε να διαφύγει προς την οικία της», όπως προέκυψε από την έρευνα της Αστυνομίας.

«Ήταν σε ”0” χρόνο, γίνανε όλα. Την ώρα εκείνη, λοιπόν, που πάει και έρχεται το παιδί, τώρα ακριβώς ώρες δεν θυμάμαι, καθώς γυρνούσε, ακούω φωνή στην πολυκατοικία. Εγώ βέβαια έχω ένα τραπέζι γιατί δεν γνώριζα, τα παιδάκια λέω θα είναι στη γειτονιά που παίζουν, κάνουν, δείχνουν και ακούω ένα ουρλιαχτό. Μετά άρχισε το παιδί να ουρλιάζει. Και ακούω το ουρλιαχτό, ένα ουρλιαχτό πολύ δυνατό, και λέω στον άντρα μου "το παιδί"».

"Μαμά, δεν άκουσες; Πήγαν να με βιάσουν στο ασανσέρ"

Οι γονείς της μικρής τρέχουν προς την εξώπορτα του σπιτιού και βλέπουν το παιδί τους να επιστρέφει. «Την ώρα που είπα "το παιδί", το ασανσέρ ανέβαινε πάνω. Έρχεται το παιδί με φοβία και μου χτυπάει την πόρτα δυνατά και μου λέει "μαμά, δεν άκουσες; Πήγαν να με βιάσουν στο ασανσέρ". Κατεβαίνουμε όλοι κάτω, πού να τον προλάβουμε; Έγινε φτερό».

Πάνω στην αναστάτωση ο δράστης κατάφερε να απομακρυνθεί. Παρά τις έρευνες των αστυνομικών δεν εντοπίστηκε, με τους κατοίκους να φοβούνται ότι μπορεί να επιστρέψει.

Η 14χρονη παραμένει σε κατάσταση σοκ και, όπως λένε οι γονείς της, φοβάται να βγει από το σπίτι της.

Μία μέρα μετά στο στόχαστρο του δράστη, στην ίδια περιοχή, μπήκε ένα 13χρονο κορίτσι. Την ακινητοποίησε και έκανε με τα δάχτυλα του χεριού του το σχήμα του όπλου για να της προκαλέσει φόβο, απειλώντας την ότι θα τη σκοτώσει. Ο δράστης με χρήση σωματικής βίας, χωρίς τραυματισμό, την ανάγκασε να παραμείνει εντός του ασανσέρ, τη θώπευσε στο στήθος και στη συνέχεια αποχώρησε προς άγνωστη κατεύθυνση.

Τα δύο παιδιά είδαν σε αστυνομικό τμήμα μια σειρά από φωτογραφίες υπόπτων και η 14χρονη φέρεται να αναγνώρισε σε μία από αυτές τον άντρα που της επιτέθηκε. Σύμφωνα με πληροφορίες, πρόκειται για νεαρό, μετρίου αναστήματος, που φορούσε γκρι μπουφάν με κουκούλα και γκρι σακίδιο πλάτης. Είχε μάσκα στο πρόσωπο, πιθανότατα χειρουργική και ένα χαρακτηριστικό σημάδι πάνω από τη μύτη, ανάμεσα στα μάτια.

«Αυτός ο άνθρωπος είναι επικίνδυνος για ανήλικα παιδιά. Δεν ξέρουμε ακόμα αν έχει συλληφθεί. Ήμουν στο αστυνομικό τμήμα από τις 4 μέχρι τις 7. Το παιδί αναγνώρισε κάποιο πρόσωπο με τόσα που της δείξανε και λέει "είναι αυτός". Φοβάμαι, δεν ξέρω τι μπορεί να γίνει».

Οι έρευνες στον Άγιο Παντελεήμονα συνεχίζονται, με τα δύο παιδιά να παραμένουν σε κατάσταση σοκ και μια ολόκληρη περιοχή ανάστατη από τις δύο επιθέσεις σε ανήλικα κορίτσια.

googlenews

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

 
 
 

 

logo m

 

ΠΟΛΙΤΙΚΗ       ΕΛΛΑΔΑ       ΚΟΣΜΟΣ      ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ      ΥΓΕΙΑ      ΖΩΗ      ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ      ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ      ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ      SCIENTECH

 

 


©2024 YSTEROGRAFONEWS - ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ  ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ