Έγκλημα στα Καλύβια: «Ήμουν εν βρασμώ ψυχής» φέρεται να είπε ο 16χρονος που σκότωσε με μαχαίρι τον πατέρα του

Έγκλημα στα Καλύβια: «Ήμουν εν βρασμώ ψυχής» φέρεται να είπε ο 16χρονος που σκότωσε με μαχαίρι τον πατέρα του

Σοκ έχει προκαλέσει η πατροκτονία που σημειώθηκε το βράδυ της Παρασκευής (22/12) στα Καλύβια Αττικής.

Όλα συνέβησαν αργά χθες το βράδυ, όταν ένας ανήλικος (16 ετών) μαχαίρωσε μέχρι θανάτου τον 71χρονο πατέρα του, στην πιλοτή του σπιτιού τους σύμφωνα με πληροφορίες.

Για το συμβάν ενημέρωσε την Αστυνομία η μητέρα του νεαρού και σύζυγος του θύματος. Σύμφωνα με πληροφορίες, περίπου στις 22:00 κάλεσε  την Άμεση Δράση και φέρεται να είπε ότι την ενημέρωσε ο γιος της τηλεφωνικά πως είχε σημειωθεί επεισόδιο στο σπίτι τους μεταξύ του ίδιου και του πατέρα του.

Όπως φέρεται να της είπε ο 16χρονος, κατά τον τσακωμό με τον πατέρα του πήρε ένα μαχαίρι και τον μαχαίρωσε μέχρι θανάτου.

Καλύβια: Φέρονται να τσακώνονταν συνεχώς πατέρας και γιος

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο ανήλικος φέρεται να τσακωνόταν συνεχώς με τον πατέρα του, ωστόσο οι λόγοι για τους οποίους τον σκότωσε δεν έχουν γίνει ακόμα γνωστοί.

Κατά τις ίδιες πληροφορίες, ο νεαρός φέρεται να είπε στις Αρχές ότι «όλα έγιναν εν βρασμώ ψυχής», ενώ φαίνεται από τις εξετάσεις ότι δεν βρισκόταν υπό την επήρεια μέθης.

Η δολοφονία διαπράχθηκε σε μονοκατοικία και ο 16χρονος (γεννηθείς του 2007) παραδόθηκε αμέσως στους αστυνομικούς όταν μετέβησαν στον τόπο του άγριου εγκλήματος.

googlenews

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

 
 
 

 

logo m

 

ΠΟΛΙΤΙΚΗ       ΕΛΛΑΔΑ       ΚΟΣΜΟΣ      ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ      ΥΓΕΙΑ      ΖΩΗ      ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ      ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ      ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ      SCIENTECH

 

 


©2024 YSTEROGRAFONEWS - ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ  ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ