Καλύβια: «Όταν μεγαλώνεις, σε παρατάνε σαν το γέρικο άλογο» – Η ανάρτηση του 71χρονου πριν πέσει νεκρός από τα χτυπήματα του γιου του

Καλύβια: «Όταν μεγαλώνεις, σε παρατάνε σαν το γέρικο άλογο» – Η ανάρτηση του 71χρονου πριν πέσει νεκρός από τα χτυπήματα του γιου του

Νέες πληροφορίες έρχονται στο φως της δημοσιότητας για το άγριο έγκλημα στα Καλύβια, που σημειώθηκε το βράδυ της Παρασκευής (22/12). Ο 16χρονος, που μαχαίρωσε μέχρι θανάτου τον 71χρονο πατέρα του, φαίνεται πως είχε συχνούς διαπληκτισμούς μαζί του.

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο ανήλικος τσακωνόταν συχνά με το θύμα, και μάλιστα φέρεται να είπε στην πρώτη κατάθεσή του ότι «όλα έγιναν εν βρασμώ ψυχής».

Επίσης, υποστήριξε στις Αρχές ότι τόσο ο ίδιος όσο και η μητέρα του και ο 19χρονος αδερφός του, υπήρξαν «θύματα χρόνιας κακοποίησης και προσβλητικής συμπεριφοράς από τον πατέρα του»: «Κακοποιούσε για χρόνια τη μητέρα μου, τον αδελφό μου και εμένα, μας πρόσβαλε. Τσακωνόμασταν συνέχεια αλλά δεν άντεχα άλλο. Περίμενα να πάω 18 για να φύγω από το σπίτι, όπως έφυγε ο αδελφός μου, αλλά δεν άντεξα. Εχτές τσακωθήκαμε, θόλωσα, πήρα ένα μαχαίρι και άρχισα να τον χτυπάω. Όταν κατάλαβα τι έκανα, τηλεφώνησα στη μητέρα μου».

Μιλώντας στην εκπομπή «Ακόμα Δεν Είδες Τίποτα», φίλος του θύματος είπε τα εξής:

«Ήταν χωρισμένος πολλά χρόνια τώρα και μεγάλωνε μόνος του τα παιδιά. Η μητέρα τους τα είχε εγκαταλείψει. Μου έλεγε ότι ξυπνούσε στις 06.00 το πρωί, πήγαινε τα παιδιά στο σχολείο και έκανε όλες τις δουλειές του σπιτιού μόνος του. Η μητέρα των παιδιών είχε εξαφανιστεί, ήταν έξω από τη ζωή τους μέχρι πρόσφατα, όταν ο μεγάλος τους γιος άρχισε να μένει μαζί της. Μου έλεγε πάντα πόσο καλά είναι τα παιδιά του αλλά τώρα τελευταία σταμάτησε να τα λέει αυτά. Μάλιστα είχε ανεβάσει μια περίεργη ανάρτηση στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης στην οποία έγραφε ‘όταν μεγαλώνεις, σε παρατάνε σαν το γέρικο άλογο’. Όλοι καταλάβαμε ότι αναφερόταν στα παιδιά του».

Ποινική δίωξη για ανθρωποκτονία στον 16χρονο

Ποινική δίωξη για ανθρωποκτονία, οπλοφορία και οπλοχρησία ασκήθηκε στον 16χρονο που χθες το βράδυ μαχαίρωσε τον πατέρα του στα Καλύβια Αττικής.

Ο κατηγορούμενος οδηγήθηκε στον ανακριτή και έλαβε προθεσμία να απολογηθεί την ερχόμενη Τετάρτη.

«Μας κακοποιούσε χρόνια». Αυτό φέρεται να υποστήριξε μεταξύ άλλων ενώπιον των αστυνομικών ο 16χρονος. Μάλιστα το μένος ήταν τόσο μεγάλο που του κατάφερε πολλαπλά και καίρια χτυπήματα χρησιμοποιώντας ταυτόχρονα δύο μαχαίρια, όπως έγραψε νωρίτερα το enikos.gr.

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο 71χρονος για πολλά χρόνια έδερνε τον γιο του και τού ασκούσε τεράστια ψυχολογική πίεση. Ο 16χρονος περίμενε να ενηλικιωθεί για να φύγει από το σπίτι, όπως είχαν κάνει άλλωστε και η 45χρονη Μολδαβή μητέρα του και ο 19χρονος αδελφός του. Αλλά από ότι φαίνεται δεν άντεχε πλέον.

Ο 71χρονος φέρεται να κακοποιούσε και τα δύο παιδιά. Πάντως, παρά τις πληροφορίες που κάνουν λόγο για επί χρόνια κακοποίηση και ξυλοδαρμούς δεν είχε γίνει ποτέ καταγγελία στην Αστυνομία για ενδοοικογενειακή βία.

Πληροφορίες αναφέρουν ότι ο 16χρονος πριν από το έγκλημα είχε πάει στο κέντρο της Αθήνας μαζί με την μητέρα του, τον σύντροφό της και τον αδελφό του.

Όταν ο πατέρας του επέστρεψε στο σπίτι στην οδό Γαλήνης λίγο μετά τις 9 το βράδυ, ο γιος τον περίμενε να μπει από την κεντρική πόρτα εισόδου και κρατώντας δύο αιχμηρά αντικείμενα τού επιτέθηκε και του προκάλεσε πολλαπλά χτυπήματα σε κοιλιά, θώρακα και πλάτη.

Έτρεξε να σωθεί ο 71χρονος αλλά δεν πρόλαβε

Ο ηλικιωμένος φέρεται να κατάφερε να ξεφύγει από τα χέρια του παιδιού του και βουτηγμένος στο αίμα, άρχισε να κατεβαίνει, τρέχοντας στις σκάλες για να σωθεί. Όμως δεν τα κατάφερε. Έπεσε νεκρός στον αύλειο χώρο του ισογείου, όπου εντοπίστηκε η σορός του.

Ακόμη και οι αστυνομικοί που έφτασαν στον τόπο του εγκλήματος και αντίκρισαν το θύμα μίλησαν για μια δολοφονία που δείχνει μεγάλη οργή του δράστη. Οι ίδιες πληροφορίες αναφέρουν ότι ενημερώθηκε ιατροδικαστής αλλά δεν μετέβη στον τόπο του εγκλήματος. Οι αστυνομικοί βρήκαν και κατέσχεσαν ένα μαχαίρι και μία λάμα.

googlenews

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

 
 
 

 

logo m

 

ΠΟΛΙΤΙΚΗ       ΕΛΛΑΔΑ       ΚΟΣΜΟΣ      ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ      ΥΓΕΙΑ      ΖΩΗ      ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ      ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ      ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ      SCIENTECH

 

 


©2024 YSTEROGRAFONEWS - ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ  ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ