Έγκλημα στο Αιγάλεω: Στη φυλακή ο 20χρονος που σκότωσε τη μητέρα του

Έγκλημα στο Αιγάλεω: Στη φυλακή ο 20χρονος που σκότωσε τη μητέρα του

Το δρόμο για τη φυλακή πήρε μετά την απολογία του ο 20χρονος, ο οποίος κατηγορείται ότι την περασμένη Τετάρτη σκότωσε τη μητέρα του με μαχαίρι μέσα στο σπίτι τους στο Αιγάλεω.

Ο νεαρός, ο οποίος μετά το έγκλημα είχε εξαφανιστεί και δυο μέρες μετά εμφανίστηκε στην αστυνομία, σύμφωνα με πληροφορίες ενώπιον του 27ου ανακριτή έκανε χρήση του δικαιώματος της σιωπής.

Όπως υποστηρίζουν οι συνήγοροι υπεράσπισης, ο κατηγορούμενος, ο οποίος στους αστυνομικούς είχε ομολογήσει το έγκλημα, βρίσκεται σε άσχημη ψυχολογική κατάσταση, ενώ οι ίδιοι δεν έχουν λάβει γνώση του συνόλου της δικογραφίας.


Μάλιστα, προχώρησαν και στην υποβολή αιτήματος για τη διενέργεια ψυχιατρικής πραγματογνωμοσύνης καθώς, όπως επισημαίνουν, ο 20χρονος δεν έχει καταλάβει την πράξη για την οποία κατηγορείται και δεν είναι σε θέση να δώσει καμία εξήγηση γ' αυτήν.

Ο νεαρός σε βάρος του οποίου έχει ασκηθεί δίωξη για ανθρωποκτονία με δόλο, οπλοφορία, οπλοχρησία και κατοχή ναρκωτικών ουσιών προς ιδία χρήση, με σύμφωνη γνώμη ανακριτή και εισαγγελέα κρίθηκε προφυλακιστέος.

googlenews

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

 
 

ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ 26|04|24 15:51

Mercedes-Benz GLC 220d ... The best or nothing [test]

 

 

logo m

 

ΠΟΛΙΤΙΚΗ       ΕΛΛΑΔΑ       ΚΟΣΜΟΣ      ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ      ΥΓΕΙΑ      ΖΩΗ      ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ      ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ      ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ      SCIENTECH

 

 


©2024 YSTEROGRAFONEWS - ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ  ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ