Αλεξανδρούπολη: Πτώση θανάτου 15χρονου μπροστά στον πατέρα του
Φωτογραφία: pameevro.gr

Αλεξανδρούπολη: Πτώση θανάτου 15χρονου μπροστά στον πατέρα του

Τραγωδία σημειώθηκε το πρωί του Σαββάτου (16/03) στην Αλεξανδρούπολη, όταν ένας 15χρονος σκοτώθηκε μπροστά στα μάτια του πατέρα του, μετά από πτώση από τον φωταγωγό του σπιτιού του.

Όπως δείχνουν τα πρώτα στοιχεία και αναφέρουν κάτοικοι της περιοχής στο newsit.gr, ο ανήλικος που είχε ανέβει στην ταράτσα με τον πατέρα του, για να φτιάξουν μία κεραία, γλίστρησε και βρέθηκε στο κενό από τον φωταγωγό, με τον πατέρα του να μην προλαβαίνει να αντιδράσει.

Στο σημείο επικράτησε πανικός, ενώ ταυτόχρονα στήθηκε μεγάλη επιχείρηση της Πυροσβεστικής, για την ανάσυρση του σώματος του ανήλικου, αλλά δυστυχώς ήταν ήδη αργά. Ο 15χρονος, που ήταν μαθητής της Γ’ Γυμνασίου, δεν τα κατάφερε, αφού όταν μεταφέρθηκε χωρίς τις αισθήσεις του στο Π.Γ.Ν.Α, διαπιστώθηκε ο θάνατος του.

Όπως ανέφερε κάτοικος της περιοχής στο newsit.gr: «Είναι μια τραγωδία. Από ό,τι μάθαμε, το παιδί ανέβηκε με τον πατέρα του να φτιάξουν μια κεραία. Δεν γνωρίζω πώς, αλλά το παιδί πάτησε πάνω σε έναν υαλοπίνακα που βρίσκεται στον φωταγωγό, αυτός έσπασε, το παιδί έχασε την ισορροπία του και έπεσε κάτω. Δυστυχώς ο θάνατος του ήταν ακαριαίος. Όλοι είμαστε σοκαρισμένοι».

 

googlenews

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

 
 
 

 

logo m

 

ΠΟΛΙΤΙΚΗ       ΕΛΛΑΔΑ       ΚΟΣΜΟΣ      ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ      ΥΓΕΙΑ      ΖΩΗ      ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ      ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ      ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ      SCIENTECH

 

 


©2024 YSTEROGRAFONEWS - ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ  ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ