Ανδρέας Παπανδρέου: «Σαρώνουν» τα ιστορικά γυαλιά του σε δημοπρασία για φιλανθρωπικό σκοπό

Ανδρέας Παπανδρέου: «Σαρώνουν» τα ιστορικά γυαλιά του σε δημοπρασία για φιλανθρωπικό σκοπό

Μεγάλο φαίνεται πως είναι το ενδιαφέρον του κοινού για τα γυαλιά του ιστορικού ηγέτη του ΠΑΣΟΚ Ανδρέα Παπανδρέου, σε δημοπρασία για φιλανθρωπικό σκοπό, στην οποία εκτίθενται και αντικείμενα άλλων διάσημων προσωπικοτήτων, αθλητών και καλλιτεχνών από τον ελληνικό και τον διεθνή χώρο.

Ειδικότερα, τα γυαλιά του πρώην πρωθυπουργού έχουν συγκεντρώσει 5.500 ευρώ, το μεγαλύτερο ποσό που έχει προσφερθεί ως τώρα στη συγκεκριμένη δημοπρασία, που πραγματοποιεί το Creaiad.

O γιος του Ανδρέα, Νίκος Παπανδρέου, είναι εκείνος που είχε στην κατοχή του τα γυαλιά και τα πρόσφερε για τον φιλανθρωπικό σκοπό, σημειώνοντας παράλληλα πως θα τον ικανοποιούσε αν συγκεντρώνονταν γι' αυτά 10.000 ευρώ.

Σημειώνεται πως ανάμεσα στους διάσημους, αντικείμενα των οποίων έχουν προσφερθεί στην εν λόγω δημοπρασία, είναι οι Γιάννης Αντετοκούνμπο, Μαριάννα Βαρδινογιάννη, Στέφανος Τσιτσιπάς, Μαρία Σάκκαρη, Prince , David Beckham, Naomi Campbell, Lionel Messi, Jennifer Lopez, Maria Kallas, Κωνσταντίνος Μητσοτάκης, Πριγκίπισσα Αικατερίνη, Sofia Vergara, Nichole Swerzinger, Πάπας Φραγκίσκος, Άννα Βίσση , Άλκηστις Πρωτοψάλτη, Σάκης Ρουβάς, Μιχάλης Χατζηγιάννης κ.α.

Τα έσοδα θα διατεθούν για τo Σωματείο «ΕΛΠΙΔΑ - Σύλλογος Φίλων Παιδιών με καρκίνο» για την στήριξη των παιδιών που πάσχουν από νεοπλασματικές ασθένειες και των οικογενειών τους. Η δημοπρασία θα είναι ανοιχτή μέχρι τις 9 Απριλίου.

googlenews

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

 
 
 

 

logo m

 

ΠΟΛΙΤΙΚΗ       ΕΛΛΑΔΑ       ΚΟΣΜΟΣ      ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ      ΥΓΕΙΑ      ΖΩΗ      ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ      ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ      ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ      SCIENTECH

 

 


©2024 YSTEROGRAFONEWS - ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ  ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ