Απολογείται σήμερα ο προπονητής Τάε Κβον Ντο που βίαζε ανήλικες αθλήτριες -Σοκαριστικές αποκαλύψεις

Απολογείται σήμερα ο προπονητής Τάε Κβον Ντο που βίαζε ανήλικες αθλήτριες -Σοκαριστικές αποκαλύψεις

Σήμερα απολογείται ο 44χρονος προπονητής Τάε Κβον Ντο, ο οποίος κατηγορείται ότι την περίοδο 2009 έως 2020, φέρεται να βίασε πέντε κορίτσια ηλικίας 12-16 ετών.

Ποινική δίωξη για βιασμό κατά συρροή, κατάχρηση ανηλίκων σε ασέλγεια, παραβίαση προσωπικών δεδομένων, προμήθεια και κατοχή ναρκωτικών ασκήθηκε στον προπονητή Ταε Κβο Ντο, που κατηγορείται ότι βίαζε ανήλικες αθλήτριες του μέσα στο γυμναστήριο και το σπίτι του στην Ηλιούπολη. Ο ίδιος ζήτησε και έλαβε προθεσμία για να απολογηθεί σήμερα Παρασκευή.

Ο 44χρονος προπονητής Τάε Κβον Ντο, που είναι πατέρας ενός 7χρονου παιδιού,μηνύθηκε πριν από μερικές εβδομάδες από τρεις κοπέλες, για σεξουαλική κακοποίηση σε βάρος τους.

Ο προπονητής βιντεοσκοπούσε τις αρρωστημένες πράξεις του

Ξεκίνησε προκαταρκτική έρευνα για το θέμα και στην πορεία της έρευνας προέκυψαν ακόμη δυο κοπέλες, θύματά του. Του ασκήθηκαν οι κακουργηματικές διώξεις και εκδόθηκε ένταλμα σύλληψης σε βάρος του, γιατί φέρεται η κακοποιητική του δράση να εκτείνεται μέχρι σήμερα. Από την έρευνα στα κινητά και τους υπολογιστές του διαπιστώθηκε ότι βιντεοσκοπούσε τις αρρωστημένες πράξεις του. Να σημειωθεί ότι ο κατηγορούμενος, εκτός από τους βιασμούς, εκβίαζε τις ανήλικες να μη μιλήσουν.

Συνθήματα έξω από το γυμναστήριο του προπονητή

Αμέσως μετά τις αποκαλύψεις για τη δράση του 44χρονου προπονητή Τάε Κβον Ντο, άγνωστοι έγραψαν συνθήματα έξω από το γυμναστήριο που διατηρεί στην Ηλιούπολη. «Δύο μέτρα κάτω από τη Γη για κάθε παιδοβιαστή», γράφει ένα από τα συνθήματα στην τζαμαρία του γυμναστηρίου.

Έπειτα από εντολή του υφυπουργού Αθλητισμού, Λευτέρη Αυγενάκη, το Τμήμα Προπονητών Αθλημάτων της Γενικής Γραμματείας Αθλητισμού εκκίνησε αμέσως τη διαδικασία ανάκλησης της άδειας ασκήσεως επαγγέλματος του προπονητή Τάε Κβον Ντο.

Ο ξυλοδαρμός της γυναίκας του και η καραμπίνα

Την ίδια ώρα, σοκάρουν οι αποκαλύψεις για τη δράση του 44χρονου κατηγορούμενου για βιασμούς ανηλίκων, προπονητή Τάε Κβον Ντο στην Ηλιούπολη. Μιλώντας στο iefimerida.gr, o προσωπικός φίλος του συλληφθέντος και επίσης προπονητής Τάε Κβον Ντο, Γιάννης Χιωτάκης, είπε ότι ο 44χρονος είχε το… χάρισμα να κρύβεται «φανερά», έχοντας κερδίσει την εμπιστοσύνη των γονέων των αθλητριών του, και κυκλοφορούσε με τα ανήλικα κορίτσια στην περιοχή της Ηλιούπολης.

Ο φίλος του 44χρονου κατηγορούμενου αναφέρθηκε μεταξύ άλλων σε ένα περιστατικό που έλαβε χώρα το 2019, όταν πήγε στο σπίτι του. Όπως αποκάλυψε, ο 44χρονος κατηγορούμενος είχε δείρει την γυναίκα του είχε μαζί του μια κυνηγετική καραμπίνα. «Όταν έφτασε η Αστυνομία, ανέβηκε στην ταράτσα και έβαλε την καραμπίνα κάτω από το σαγόνι του και απειλούσε ότι θα αυτοκτονήσει», δήλωσε στο iefimerida.

«Είναι καλό παιδί», λέει η μητέρα του

Η μητέρα του 44χρονου προπονητή χαρακτήρισε «εξωφρενικές» τις κατηγορίες που αποδίδονται στον γιο της, κάνοντας λόγο για ένα «υπάκουο και καλό παιδί που μεγάλωσε με αρχές και αξίες». Σύμφωνα με την ίδια, ο 44χρονος σήμερα προπονητής δεν έκανε ποτέ χρήση ουσιών, ενώ τρεφόταν υγιεινά και δεν έπινε, καθώς είναι αθλητής.

Έρευνες και για άλλα θύματα

Στη δημοσιότητα αναμένεται να δοθούν τα στοιχεία ταυτότητας και η φωτογραφία του 44χρονου προπονητή Τάε Κβον Ντο, ενώ εκτιμάται ότι θα διαταχθεί νέα προκαταρκτική στην Αστυνομία, κυρίως για να εξακριβωθεί εάν υπήρχαν και άλλα θύματα.

Σύμφωνα με πληροφορίες, υπάρχει ήδη μία εικόνα για κάποιες αθλήτριες, με τις οποίες επεδίωκε ο 44χρονος να είναι πιο «κοντά». Το επόμενο διάστημα θα κληθούν για κατάθεση τωρινοί μαθητές του κατηγορούμενου, προκειμένου να διαπιστωθεί αν συνέχιζε τη δράση του και μετά το 2020.

 

googlenews

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

 
 
 

 

logo m

 

ΠΟΛΙΤΙΚΗ       ΕΛΛΑΔΑ       ΚΟΣΜΟΣ      ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ      ΥΓΕΙΑ      ΖΩΗ      ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ      ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ      ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ      SCIENTECH

 

 


©2024 YSTEROGRAFONEWS - ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ  ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ