Άργος: Θύμα άγριων ξυλοδαρμών η 32χρονη που τη χτύπησε με σίδερο και την περιέλουσε με χλωρίνη ο σύζυγός της

Άργος: Θύμα άγριων ξυλοδαρμών η 32χρονη που τη χτύπησε με σίδερο και την περιέλουσε με χλωρίνη ο σύζυγός της

Στον εισαγγελέα αναμένεται να οδηγηθεί σήμερα προκειμένου να απολογηθεί ο 34χρονος από το Άργος που ξυλοκόπησε άγρια την 32χρονη σύζυγό του με σίδερο και την περιέλουσε με χλωρίνη σε πρόσωπο και σώμα.

Ο δράστης ήταν κακοποιητικός απέναντι στην 32χρονη σύζυγό του, καθώς, σύμφωνα με πληροφορίες, στο παρελθόν η γυναίκα έπεσε αρκετές φορές θύμα άγριων ξυλοδαρμών και ταπεινωτικών συμπεριφορών από τον συλληφθέντα.

Άργος: Τη χτύπησε βαρύτατα και τη μετέφερε στο νοσοκομείο

Αποκορύφωμα της κακοποιητικής συμπεριφοράς ήταν το περιστατικό που σημειώθηκε την 1η Μαρτίου στο σπίτι τους, όπου ο άνδρας, ο οποίος φέρεται να είναι χρήστης ναρκωτικών, την τραυμάτισε βαρύτατα με το σίδερο και στη συνέχεια της έριξε χλωρίνη. Τελικά, ήταν ο ίδιος, μαζί με έναν φίλο του, που μετέφεραν το θύμα στο Νοσοκομείο της Τρίπολης, καθώς διαπίστωσε πόσο σοβαρά την είχε κακοποιήσει.

Οι γιατροί έδωσαν τις πρώτες βοήθειες στην άτυχη γυναίκα και στη συνέχεια κλήθηκε ιατροδικαστής. Στο νοσοκομείο παραδόθηκε στη γυναίκα ενημερωτικό δελτίο για τους φορείς παροχής αρωγής σε θύματα ενδοοικογενειακής βίας και η 32χρονη προχώρησε σε μήνυση κατά του δράστη, με αποτέλεσμα να τον συλλάβουν.

 

googlenews

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

 
 
 

 

logo m

 

ΠΟΛΙΤΙΚΗ       ΕΛΛΑΔΑ       ΚΟΣΜΟΣ      ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ      ΥΓΕΙΑ      ΖΩΗ      ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ      ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ      ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ      SCIENTECH

 

 


©2024 YSTEROGRAFONEWS - ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ  ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ