Αργυρούπολη: Ανοιχτό το ενδεχόμενο αλλαγής της ποινής του 46χρονου «νταή» μετά τον θάνατο της Όλγας - Τι λέει ο δικηγόρος της οικογένειάς της

Αργυρούπολη: Ανοιχτό το ενδεχόμενο αλλαγής της ποινής του 46χρονου «νταή» μετά τον θάνατο της Όλγας - Τι λέει ο δικηγόρος της οικογένειάς της

Την τελευταία της πνοή άφησε σήμερα η 41χρονη Όλγα που κακοποιήθηκε άγρια από τον σύντροφό της πέρυσι τον Ιανουάριο στο σπίτι της στην Αργυρούπολη.

Η Όλγα έπειτα από τη βάναυση επίθεση είχε νοσηλευτεί στο νοσοκομείο «Ευαγγελισμός» επί 7 μήνες σε κωματώδη κατάσταση και μετά μεταφέρθηκε σε κέντρο αποκατάστασης.

Σήμερα έγινε γνωστό ότι έφυγε από τη ζωή από λοίμωξη του αναπνευστικού, βυθίζοντας στην απέραντη θλίψη την οικογένεια και τους φίλους της.

Σημειώνεται πως ο σύντροφός της καταδικάστηκε πέρυσι τον Απρίλιο σε δέκα χρόνια φυλάκιση.

Ο δικηγόρος της οικογένειας του θύματος, Λουκάς Πουρσανίδης μίλησε στο Live News για το ενδεχόμενο να αλλάξει η κατηγορία του δράστη μετά τον θάνατο της 41χρονης.

«Έχουμε ήδη μία ομόφωνη απόφαση για ενοχή για απόπειρα ανθρωποκτονίας σε ήρεμη ψυχική κατάσταση. Από ‘κει και πέρα τα πραγματικά δεδομένα έχουν αλλάξει διότι μιλάμε για τετελεσμένη ανθρωποκτονία η οποία συνδέεται με τις πράξεις του δράστη. Όταν όμως έχει καταδικαστεί κάποιος δεν μπορεί να καταδικαστεί εκ νέου και να ασκηθεί νέα δίωξη για πανομοιότυπη πράξη.

»Εμείς θα ασκήσουμε μηνυτήρια αναφορά στην Εισαγγελία, αυτή είναι η εντολή που έχω λάβει από την οικογένεια και από ‘κει και πέρα ο εισαγγελέας θα κρίνει εάν θα ασκήσει νέα δίωξη, αυτή τη φορά για τετελεσμένη ανθρωποκτονία» δήλωσε ο δικηγόρος.

googlenews

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

 
 
 

 

logo m

 

ΠΟΛΙΤΙΚΗ       ΕΛΛΑΔΑ       ΚΟΣΜΟΣ      ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ      ΥΓΕΙΑ      ΖΩΗ      ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ      ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ      ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ      SCIENTECH

 

 


©2024 YSTEROGRAFONEWS - ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ  ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ