Άρτα: Οδηγός ΚΤΕΛ ξέχασε 75χρονη στην Εγνατία Οδό και αρνήθηκε να την περιμένει

Άρτα: Οδηγός ΚΤΕΛ ξέχασε 75χρονη στην Εγνατία Οδό και αρνήθηκε να την περιμένει

Μια απίστευτη περιπέτεια έζησε στην Εγνατία Οδό μια ηλικιωμένη γυναίκα που επέστρεφε με λεωφορείο των ΚΤΕΛ από Άρτα για Θεσσαλονίκη.

Σημειώνεται ότι είχε προηγηθεί η κηδεία του συζύγου της.

Ειδικότερα, η γυναίκα αναγκάστηκε να περιμένει για πάνω από 1 ώρα σε σταθμό εξυπηρέτησης αυτοκινήτων στην Εγνατία Οδό και προσπαθούσε να βρει τη λύση, καθώς ο οδηγός των ΚΤΕΛ την είχε ξεχάσει και αρνήθηκε λίγο αργότερα να σταματήσει, μέχρι η ηλικιωμένη να φτάσει στο σημείο που βρισκόταν το λεωφορείο.

Η γυναίκα επέστρεψε στη Θεσσαλονίκη με σχολικό λεωφορείο

Τελικά, η γυναίκα που επέστρεφε από την κηδεία του συζύγου της, πήρε τον δρόμο της επιστροφής για Θεσσαλονίκη με ένα σχολικό λεωφορείο που έτυχε να σταματήσει στον σταθμό.

«Μπορεί η περιπέτεια της γυναίκας να είχε αίσιο τέλος, όμως υπέστη μία μεγάλη ταλαιπωρία, η οποία οφείλεται στην αδιαφορία του οδηγού να εκτελέσει επαρκώς τα καθήκοντά του. Στο λεωφορείο υπήρχαν μόνο δέκα άτομα και έπρεπε να έχει εικόνα για τους επιβάτες του. Μία ηλικιωμένη γυναίκα αποτελεί μία χαρακτηριστική φιγούρα. Μπορεί να μην είχε καθόλου χρήματα επάνω της, αφού ξέρει ότι θα μεταφερθεί με το ΚΤΕΛ και στη συνέχεια θα την παραλάβει ο γιος της», τόνισε στην «Αυγή» ο δικηγόρος της οικογένειας της 75χρονης.

Ο πρόεδρος των ΚΤΕΛ Άρτας ανέφερε πως ο οδηγός κακώς δεν μέτρησε τα άτομα που επέβαιναν στο λεωφορείο, πριν αυτό ξεκινήσει.

Σερβιτόρος του εστιατορίου του σταθμού, όταν αντιλήφθηκε το γεγονός, προθυμοποιήθηκε να βοηθήσει τη γυναίκα.

Βρήκε ύστερα από αρκετή προσπάθεια το τηλέφωνο του οδηγού του λεωφορείου και του είπε να σταματήσει το όχημα, για να μεταφέρει στο σημείο με δικό του αυτοκίνητο την ηλικιωμένη, ώστε να την παραλάβει.

Ωστόσο, βρέθηκε αντιμέτωπος με την απίστευτη αντίδραση του οδηγού, ο οποίος αδιαφόρησε και συνέχισε το δρομολόγιο.

Τελικά, η ηλικιωμένη έφτασε ύστερα από μεγάλη καθυστέρηση στη Θεσσαλονίκη με λεωφορείο… σχολικής εκδρομής, που έτυχε να κάνει στάση στον σταθμό εξυπηρέτησης αυτοκινήτων.

googlenews

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

 
 
 

 

logo m

 

ΠΟΛΙΤΙΚΗ       ΕΛΛΑΔΑ       ΚΟΣΜΟΣ      ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ      ΥΓΕΙΑ      ΖΩΗ      ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ      ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ      ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ      SCIENTECH

 

 


©2024 YSTEROGRAFONEWS - ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ  ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ