Παραμένει άστατος ο καιρός με βροχές και καταιγίδες

Παραμένει άστατος ο καιρός με βροχές και καταιγίδες

Αστατος θα είναι και σήμερα ο καιρός σε μεγάλο μέρος της χώρας.

Σύμφωνα με την πρόγνωση της ΕΜΥ, στα δυτικά, τα κεντρικά και τα βόρεια αναμένονται τοπικές βροχές και σποραδικές καταιγίδες. Τα φαινόμενα πιθανώς στα βόρεια να είναι κατά τόπους ισχυρά και να υπάρξει χαλαζόπτωση, αλλά το βράδυ τα φαινόμενα θα περιοριστούν στα ανατολικά και τη νύχτα θα σταματήσουν.

Στα υπόλοιπα αναμένεται αίθριος καιρός, με πρόσκαιρες βροχές και μεμονωμένες καταιγίδες στα ηπειρωτικά ορεινά τις τις απογευματινές ώρες. Οι άνεμοι θα πνέουν από δυτικές διευθύνσεις, στα νότια έως 7 μποφόρ, με την θερμοκρασία να παρουσιάζει μικρή άνοδο στα κεντρικά.

Η πρόγνωση του καιρού

ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ, ΘΡΑΚΗ

Καιρός: Αστατος κατά περιόδους νεφελώδης, με τοπικές βροχές και σποραδικές καταιγίδες. Τα φαινόμενα, που πιθανώς να είναι κατά τόπους ισχυρά, από αργά το απόγευμα βαθμιαία θα εξασθενήσουν, θα περιοριστούν στην ανατολική Μακεδονία και τη Θράκη και τη νύχτα θα σταματήσουν. Ανεμοι: Μεταβλητοί 3 με 4 μποφόρ. Θερμοκρασία: Έως 29 βαθμούς Κελσίου.

ΝΗΣΙΑ ΙΟΝΙΟΥ, ΗΠΕΙΡΟΣ, ΔΥΤΙΚΗ ΣΤΕΡΕΑ, ΔΥΤΙΚΗ ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟΣ

Καιρός: Λίγες νεφώσεις παροδικά αυξημένες, με τοπικές βροχές και στα ηπειρωτικά ορεινά κυρίως της Ηπείρου και της δυτικής Στερεάς, τις απογευματινές ώρες, σποραδικές καταιγίδες. Το βράδυ ο καιρός θα βελτιωθεί. Ανεμοι: Δυτικοί βορειοδυτικοί 4 με 5 και στο Ιόνιο 6 μποφόρ. Θερμοκρασία: Έως 30 βαθμούς Κελσίου. Στην Ήπειρο 3 με 4 βαθμούς χαμηλότερη.

ΘΕΣΣΑΛΙΑ, ΑΝΑΤΟΛΙΚΗ ΣΤΕΡΕΑ, ΕΥΒΟΙΑ, ΑΝΑΤΟΛΙΚΗ ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟΣ

Καιρός: Στα βόρεια λίγες νεφώσεις που γρήγορα θα αυξηθούν και τις απογευματινές ώρες, θα εκδηλωθούν τοπικές βροχές και στη Θεσσαλία σποραδικές καταιγίδες. Βελτίωση το βράδυ. Στα νότια πρόσκαιρες νεφώσεις τις απογευματινές ώρες, με τοπικούς όμβρους και μεμονωμένες καταιγίδες στα ορεινά. Βαθμιαία αίθριος.

Ανεμοι: Από δυτικές διευθύνσεις 4 με 5, στα νότια τοπικά 6, ενισχυόμενοι από το απόγευμα στα νότια έως 7 μποφόρ. Θερμοκρασία: Έως 33 βαθμούς Κελσίου.

ΚΥΚΛΑΔΕΣ, ΚΡΗΤΗ

Καιρός: Γενικά αίθριος. Ανεμοι: Από δυτικές διευθύνσεις 4 με 6 και βαθμιαία στα δυτικά και νότια τοπικά 7 μποφόρ. Θερμοκρασία: Έως 29 βαθμούς Κελσίου.

ΝΗΣΙΑ ΑΝΑΤΟΛΙΚΟΥ ΑΙΓΑΙΟΥ, ΔΩΔΕΚΑΝΗΣΑ

Καιρός: Στα βόρεια λίγες νεφώσεις παροδικά αυξημένες με τοπικές βροχές και μεμονωμένες καταιγίδες και βαθμιαία βελτίωση. Στα υπόλοιπα γενικά αίθριος. Ανεμοι: Νότιοι 3 με 4 μποφόρ, στρεφόμενοι γρήγορα σε δυτικούς νοτιοδυτικούς με την ίδια ένταση. Θερμοκρασία: Έως 28 βαθμούς Κελσίου.

ΑΤΤΙΚΗ

Καιρός: Γενικά αίθριος. Τις απογευματινές ώρες θα αναπτυχθούν τοπικές νεφώσεις και υπάρχει πιθανότητα να εκδηλωθούν πρόσκαιροι όμβροι στα βόρεια. Ανεμοι: Από δυτικές διευθύνσεις 4 με 6 μποφόρ. Θερμοκρασία: Έως 31 βαθμούς Κελσίου.

ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ

Καιρός: Αστατος κατά περιόδους νεφελώδης, με τοπικές βροχές και σποραδικές καταιγίδες. Σταδιακή βελτίωση από το βράδυ. Ανεμοι: Μεταβλητοί 3 με 4 μποφόρ. Θερμοκρασία: Έως 28 βαθμούς Κελσίου.

googlenews

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

 
 
 

 

logo m

 

ΠΟΛΙΤΙΚΗ       ΕΛΛΑΔΑ       ΚΟΣΜΟΣ      ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ      ΥΓΕΙΑ      ΖΩΗ      ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ      ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ      ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ      SCIENTECH

 

 


©2024 YSTEROGRAFONEWS - ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ  ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ