Αυτή είναι η ΚΥΑ για τα υπαίθρια κέντρα διασκέδασης: Μόνο για εμβολιασμένους και νοσήσαντες

Αυτή είναι η ΚΥΑ για τα υπαίθρια κέντρα διασκέδασης: Μόνο για εμβολιασμένους και νοσήσαντες

Στη δημοσιότητα δόθηκε το ΦΕΚ με την ΚΥΑ με τα έκτακτα μέτρα προστασίας δημόσιας Υγείας από τον κίνδυνο περαιτέρω διασποράς του κορωνοϊού στο σύνολο της επικράτειας που αφορά μεταξύ άλλων τον τρόπο λειτουργίας των χώρων εστίασης και ψυχαγωγίας.

Η ΚΥΑ έχει ισχύ από σήμερα Παρασκευή έως και τη Δευτέρα 26 Ιουλίου.

Παράλληλα, δόθηκε στη δημοσιότητα πίνακας που εξειδικεύει τα μέτρα δημόσιας υγείας στους χώρους εστίασης και ψυχαγωγίας που τίθενται σε ισχύ από σήμερα.

Υπενθυμίζεται ότι όπως έγινε γνωστό νωρίτερα, η νέα Κοινή Υπουργική Απόφαση προβλέπει αλλαγές στη λειτουργία των υπαίθριων κέντρων διασκέδασης, και συγκεκριμένα σε μπουζούκια και κλαμπ.

Τα υπαίθρια κέντρα διασκέδασης θα λειτουργούν αποκλειστικά ως αμιγείς χώροι για εμβολιασμένους και νοσήσαντες, με χωρητικότητα 85% και φυσικά μόνο για καθήμενους.

Όσον αφορά στην εστίαση όπου οι εσωτερικοί χώροι θα λειτουργούν αποκλειστικά ως αμιγείς η ΚΥΑ προβλέπει ότι θα γίνεται έλεγχος ταυτοπροσωπίας. Δηλαδή, οι υπεύθυνοι της επιχείρησης θα ελέγχουν ταυτότητα ή διαβατήριο εκτός από το πιστοποιητικό εμβολιασμού ή νόσησης.

Διαβάστε την ΚΥΑ με τα μέτρα ΕΔΩ

googlenews

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

 
 
 

 

logo m

 

 


©2024 YSTEROGRAFONEWS - ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ  ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ


© 2014-2024 YSTEROGRAFO NEWS