Υπόθεση ναρκωτικών-Βύρωνας: Συγκλονίζει η φίλη της 16χρονης για το πώς εντόπισε την ανήλικη αναίσθητη

Υπόθεση ναρκωτικών-Βύρωνας: Συγκλονίζει η φίλη της 16χρονης για το πώς εντόπισε την ανήλικη αναίσθητη

Συγκλονίζουν οι περιγραφές των φίλων της 16χρονης στο Βύρωνα, που νοσηλεύεται σε κρίσιμη κατάσταση στη ΜΕΘ, μετά από κατανάλωση κοκτέιλ ναρκωτικών.

Υπενθυμίζεται, ότι η νεαρή κοπέλα, είχε προσκληθεί σε πάρτι στο σπίτι ενός 17χρονου στον Βύρωνα, όπου υπήρχαν πολλά ναρκωτικά. Εκεί, σύμφωνα με πληροφορίες, την ανάγκασαν να καπνίσει κάνναβη και στην συνέχεια άλλες ναρκωτικές ουσίες, όπως το «σίσα» (γνωστό και ως «κοκαΐνη των φτωχών).

Το πρωί, φίλη της, που ήταν μαζί της στο πάρτι, διαπίστωσε (όταν οι υπόλοιποι της παρέας που έμεναν στο σπίτι την ενημέρωσαν σχετικά και κατόπιν εξαφανίστηκαν) ότι η 16χρονη είχε χάσει τις αισθήσεις της και αμέσως κάλεσε ασθενοφόρο. Το νεαρό κορίτσι νοσηλεύεται στη ΜΕΘ του Ερυθρού Σταυρού, σε κρίσιμη κατάσταση.

Βύρωνας: Συνελήφθησαν επτά άτομα -Δύο ανήλικοι

Αφού κλήθηκε η ΕΛ.ΑΣ. και μετά τις έρευνες που διεξήγαγε, προχώρησε στη σύλληψη επτά ατόμων, τα οποία φέρονται να είναι μέλη σπείρας.

Τα μέλη της σπείρας, δύο εκ των οποίων ανήλικοι, συμμετείχαν σε κύκλωμα ναρκωτικών και οδηγούσαν τα θύματά τους σε ένα σπίτι στον Βύρωνα. Τα ναρκωτικά τα είχαν αποθηκεύσει σε εγκαταλελειμμένο κτίριο στη Γλυφάδα. Τα μέλη της σπείρας φέρεται να χρησιμοποιούσαν την 16χρονη ως «δοκιμαστή» ναρκωτικών, ενώ η μητέρα της κατήγγειλε ότι οι άνθρωποι αυτοί εκμεταλλεύονταν το παιδί της.

Φίλη 16χρονης: Βλέπω την... ξαπλωμένη με ανοικτά τα μάτια, να βγάζει αίματα

Σύμφωνα με το STAR η φίλη της 16χρονης φέρεται να υποστήριξε: «Εκεί πέρα αράξαμε λίγο και μετά εγώ πήγα για ύπνο. Ξύπνησα και μου είπαν ότι έπαθε κάτι η Μ. αλλά ήξερα τι είχε πάρει. Είχε πάρε και ένα φάρμακο, αλλά δεν θυμάμαι ακριβώς το όνομα, κάπως λίρικα, κάτι τέτοιο και τα είχε ανακατέψει αυτά τα δύο μαζί. Βλέπω τη Μ. ξαπλωμένη με ανοικτά τα μάτια, να είναι έτσι γουρλωμένα, μετά τα μάτια της να πηγαίνουν προς τα πάνω, να έβγαζε κάτι αίματα, κάτι υγρά από τη μύτη κάθε φορά που πήγαινα να την σηκώνω. Ηθελα να δω αν ζει ή όχι, να πάρω σφυγμούς και μετά την έβαλα να καθίσει όρθια».

Μητέρα 16χρονης: Οι φίλοι της, τής ασκούσαν ψυχολογική πίεση

Η μητέρα της 16χρονης ανέφερε σύμφωνα με το STAR, στους αστυνομικούς: «(Οι φίλοι της κόρης μου), με έχουν ειρωνευτεί τηλεφωνικά όταν έψαχνα να την βρω που είναι και ήξερα ότι την κρατούσα και μιλούσαν αυτοί στο τηλέφωνο για αυτή. Γνωρίζω ότι ενώ η κόρη μου πολλές φορές ήθελε να έρθει σπίτια, όταν ήταν με αυτούς της ασκούσαν ψυχολογική πίεση και δεν την άφηναν να γυρίσει παρά τη θέλησή της».

 

googlenews

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

 
 
 

 

logo m

 

ΠΟΛΙΤΙΚΗ       ΕΛΛΑΔΑ       ΚΟΣΜΟΣ      ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ      ΥΓΕΙΑ      ΖΩΗ      ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ      ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ      ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ      SCIENTECH

 

 


©2024 YSTEROGRAFONEWS - ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ  ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ