Τέταρτη καταγγελία για βιασμό αντιμετωπίζει ο Λιγνάδης - Δεύτερος γνωστός ηθοποιός καλείται ως ύποπτος

Ένας ακόμα γνωστός ηθοποιός πρόκειται να περάσει το «κατώφλι» του εισαγγελέα το προσεχές διάστημα για να δώσει εξηγήσεις με την ιδιότητα του υπόπτου τέλεσης κακουργηματικής πράξης.

Ο γνωστός ηθοποιός καταγγέλλεται από γυναίκα ότι τη βίασε το 2020. Η αρχική καταγγελία είχε γίνει στο Σωματείο Ελλήνων Ηθοποιών (ΣΕΗ) και στη συνέχεια ο σχετικός φάκελος κατατέθηκε στην Εισαγγελία Πρωτοδικών Αθηνών από τον πρόεδρο του πειθαρχικού οργάνου του Σωματείου, Πασχάλη Τσαρούχα.

Στο πλαίσιο της προκαταρκτικής που διενεργεί ο εισαγγελέας Κώστας Σπυρόπουλος, η γυναίκα κλήθηκε να καταθέσει, η οποία επιβεβαίωσε και ενώπιον του εισαγγελικού λειτουργού όσα υποστήριξε στο ΣΕΗ.

Την ίδια ώρα προς αρχειοθέτηση οδεύουν οι καταγγελίες που έγιναν στο ΣΕΗ από συνολικά 11 γυναίκες κατά γνωστού σεναριογράφου, τις οποίες επίσης είχε παραδώσει στον εισαγγελέα ο κ. Τσαρούχας.

Σύμφωνα με πληροφορίες, από την εισαγγελική έρευνα που διενεργήθηκε δεν στοιχειοθετούνται εις βάρος του αδικήματα κατά της γενετήσιας αξιοπρέπειας.

Καλείται ξανά ως ύποπτος ο Δημήτρης Λιγνάδης

Για μία ακόμα πράξη βιασμού, την τέταρτη κατά σειρά καλείται σε εξηγήσεις από τον εισαγγελέα ο Δημήτρης Λιγνάδης.

Ο προφυλακισμένος από τον περασμένο Φεβρουάριο στις φυλακές της Τρίπολης ηθοποιός- σκηνοθέτης, καταγγέλλεται από έναν 24χρονο σήμερα άνδρα, ο οποίος αυτοβούλως είχε εμφανιστεί, τον περασμένο Μάρτιο, στην ανακρίτρια που διερευνά την υπόθεση. Όπως είχε υποστηρίξει, βιάστηκε από τον Δ. Λιγνάδη δύο φορές, πριν από 7 χρόνια.

Ο εισαγγελέας έστειλε την σχετική παραγγελία για να ληφθούν ανωμοτί εξηγήσεις από τον ηθοποιό στο τμήμα ασφαλείας Τριπόλεως.

 Copyright © 2014 - 2022 YSTEROGRAFO NEWS