Δίκη Φιλιππίδη: Οι πρώτες κουβέντες στην απολογία του ηθοποιού - «Με κατηγορούν για πράγματα που σιχαινόμουν»

Δίκη Φιλιππίδη: Οι πρώτες κουβέντες στην απολογία του ηθοποιού - «Με κατηγορούν για πράγματα που σιχαινόμουν»

Για έναν βιασμό και δύο απόπειρες βιασμού, για τις οποίες κατηγορείται, απολογείται σήμερα ο Πέτρος Φιλιππίδης.

Καθισμένος σε καρέκλα ξεκίνησε την απολογία του, με την πρόεδρο του Μικτού Ορκωτού Δικαστηρίου να ρωτάει αν είναι καλά στην υγεία του και αν χρειάζεται να καθίσει για να απολογηθεί.

Πρόεδρος: Ήρθε η ώρα να μιλήσετε. Θα σας ακούσουμε με προσοχή. Αν δεν αισθανθείτε καλά οποιαδήποτε στιγμή, να μας το πείτε.

Φιλιππίδης: Όπως καταλαβαίνεται, είναι παρά πολύ δύσκολο. Δεν περίμενα ποτέ ότι θα βρεθώ σε αυτήν τη θέση στα 60 μου χρόνια. Άδικα. Με με λένε Πέτρο Φιλιππίδη και ό,τι έχει μείνει από αυτό. Γεννήθηκα το 1962, αλλά η μητέρα μου με έγραψε το 1963 για να κερδίσω χρόνια. Θα μιλήσω για τη ζωή μου. Αν σε κάποιους φαίνεται αστεία δεν με πειράζει. Θα μιλήσω από την καρδιά μου. Μιλώντας για το ήθος και τον χαρακτήρα μου, δεν ξέρω αν μιλώ για μένα. Έχω κατηγορηθεί για πράγματα που πάντα σιχαινόμουν. Δεν είμαι καλός στον λόγο.

Πρόεδρος: Είχατε πάντα ένα κείμενο. Εδώ είναι η πραγματική ζωή.

Φιλιππίδης: Δεν περίμενα να είναι τόσο δύσκολο. Η ζωή μου καταστράφηκε. Ο ίδιος καταστράφηκα. Η προσωπική μου ζωή. Η οικογενειακή μου ζωή. Οικονομικά είμαι κατεστραμμένος. Εξαιτίας της δίκης μου καταστροφής καταστράφηκαν και οι γύρω μου. Όσο σκεφτόμουν τη ζωή μου μέσα στη φυλακή, σκεφτόμουν ότι μεγάλωσα με γυναίκες. Γεννήθηκα στην Σοφοκλέους. Εκείνη την εποχή ήταν η περιοχή με τα μπουρδέλα.

Εγώ μεγάλωσα μέσα σε αυτές τις γυναίκες. Έπαιζα εκεί με τους φίλους μου. Τους μιλούσαμε. Είχα πάντα μια βαθιά εκτίμηση, αγάπη και θαυμασμό γι' αυτές. Όχι μόνο γι' αυτές. Για όλες τις γυναίκες.

Και σήμερα το παρών στη δικαστική αίθουσα έδωσαν γνωστοί ηθοποιοί μεταξύ η των οποίων η Πηνελόπη Αναστασοπούλου, η Άννα Μαρία Παπαχαραλάμπους, ο Αλέξανδρος Μπουρδούμης και η Λένα Δροσάκη, ενώ την απολογία του Πέτρου Φιλιππίδη παρακολουθούν και οι γυναίκες που τον κατήγγειλαν.

googlenews

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

 
 
 

 

logo m

 

ΠΟΛΙΤΙΚΗ       ΕΛΛΑΔΑ       ΚΟΣΜΟΣ      ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ      ΥΓΕΙΑ      ΖΩΗ      ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ      ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ      ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ      SCIENTECH

 

 


©2024 YSTEROGRAFONEWS - ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ  ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ