Δίκη Πισπιρίγκου - Κούγιας: «Είναι αδιανόητο πώς κατέστη κατηγορουμένη»

Δίκη Πισπιρίγκου - Κούγιας: «Είναι αδιανόητο πώς κατέστη κατηγορουμένη»

O Aλέξης Κούγιας, μιλώντας στους δημοσιογράφους, ανέφερε πως «είναι αδιανόητο πώς κατέστη κατηγορουμένη η κυρία κατηγορουμένη», ενώ αναφερόμενος στο θάνατο της Τζωρτζίνας τόνισε ότι «υπήρξαν πολλές αιτίες για να υπάρξει ο αιφνίδιος θάνατος. Δεν είχε εξεταστεί επιστημονική η εκδοχή της επιληψίας…».

«Εκείνο που δεν έχει αποδειχθεί ποτέ είναι ότι η κυρία κατηγορουμένη χορήγησε την κεταμίνη στο παιδί.

Αναφερόμενος στη Ρούλα Πισπιρίγκου, είπε ότι η κατηγορουμένη είναι στη φυλακή και έχει καταστραφεί. «Όταν βλέπετε ότι η αδερφή της κατηγορουμένης δε μπορεί να βρει δουλειά, φανταστείτε την κυρία κατηγορουμένη πώς θα ζήσει στο μέλλον».

«Πιστεύω ότι ο ιατρικός μου λόγος βοήθησε, θέλω να πιστεύω, το προεδρείο. Αυτό που μένει είναι να παρθεί μια σωστή απόφαση» είπε με τη σειρά του ο γιατρός Ηλιάδης, ο οποίος κατέθεσε για 4η φορά για την υπόθεση.

Όσο για αυτά που έγιναν μέσα στη δικαστική αίθουσα, για ακόμα μια φορά, η ένταση χτύπησε «κόκκινο», με τον γιατρό Ηλιάδη μάλιστα, να έρχεται σε σφοδρή αντιπαράθεση με τον Αλέξη Κούγια και να λέει κάποια στιγμή: «Αποφασίστε από τι πέθανε η Τζωρτζίνα και πείτε μας»!

googlenews

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

 
 
 

 

logo m

 

ΠΟΛΙΤΙΚΗ       ΕΛΛΑΔΑ       ΚΟΣΜΟΣ      ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ      ΥΓΕΙΑ      ΖΩΗ      ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ      ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ      ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ      SCIENTECH

 

 


©2024 YSTEROGRAFONEWS - ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ  ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ