Δημητρακόπουλος: Η Εύα Καϊλή και ο Φραντσέσκο Τζόρτζι είναι σε ουσιαστική διάσταση, ψυχική και σωματική

Δημητρακόπουλος: Η Εύα Καϊλή και ο Φραντσέσκο Τζόρτζι είναι σε ουσιαστική διάσταση, ψυχική και σωματική

Στη σχέση που έχουν η Εύα Καϊλή με τον Φραντσέσκο Τζόρτζι μετά την αποφυλάκιση και των δύο για το σκάνδαλο Qatargate αναφέρθηκε ο συνήγορος της ευρωβουλευτού Μιχάλης Δημητρακόπουλος.

Μιλώντας στο Mega και στην εκπομπή της Ελεονώρας Μελέτη, ο κ. Δημητρακόπουλος, ερωτηθείς για το πώς είναι οι σχέσεις Καϊλή-Τζόρτζι, ήταν ξεκάθαρος ότι το μόνο που τους ενώνει πλέον είναι η κόρη τους. Χαρακτηριστικά, ο γνωστός ποινικολόγος τόνισε «η αλήθεια είναι πως οι σχέσεις δεν θα έλεγα ότι είναι οι καλύτερες». Μάλιστα «έδειξε» πως η Εύα Καϊλή θεωρεί τον Φραντσέσκο Τζόρκι υπεύθυνο για τη στέρηση της ελευθερίας της. «Ο σύντροφός της -γιατί δεν υπάρχει γάμος- επέδειξε τρομερή επιπολαιότητα και δεν είχε ενημερώσει τη σύντροφό του για την ύπαρξη αυτών των χρημάτων, που ήταν η αφορμή η Εύα Καϊλή να χάσει την ελευθερία της για τέσσερις μήνες».

«Τους ενώνει μόνο το παιδί τους»

Παράλληλα, ο κ. Δημητρακόπουλος πρόσθεσε: «Αυτή τη στιγμή υπάρχει μόνο συνοίκηση, υπάρχει ουσιαστική διάσταση, ψυχική και σωματική. Να ξέρετε λοιπόν ότι μόνο το παιδί τους τους ενώνει. Η ίδια θα δώσει τη μάχη της για μπορέσει να αποτινάξει αυτή την κατηγορία από πάνω της και να επιστρέψει, όπως λέει η ίδια, με ψηλά το κεφάλι και πάλι στην πολιτική στη χώρα μας».

 

googlenews

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

 
 
 

 

logo m

 

ΠΟΛΙΤΙΚΗ       ΕΛΛΑΔΑ       ΚΟΣΜΟΣ      ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ      ΥΓΕΙΑ      ΖΩΗ      ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ      ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ      ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ      SCIENTECH

 

 


©2024 YSTEROGRAFONEWS - ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ  ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ