Ντίνος Μήτογλου: Ο Αλέξης Κούγιας αναλαμβάνει την υπόθεση ντόπινγκ – «Εν αγνοία του και εξαπατηθείς από μια αδίστακτη γιατρό έλαβε απαγορευμένες ουσίες»

Ντίνος Μήτογλου: Ο Αλέξης Κούγιας αναλαμβάνει την υπόθεση ντόπινγκ – «Εν αγνοία του και εξαπατηθείς από μια αδίστακτη γιατρό έλαβε απαγορευμένες ουσίες»

Την υπόθεση ντόπινγκ για την οποία κατηγορείται ο διεθνής μπασκετμπολίστας, Ντίνος Μήτογλου, ανέλαβε ο γνωστός δικηγόρος, Αλέξης Κούγιας λίγες ημέρες πριν από την ακροαματική διαδικασία στο CAS, η οποία έχει οριστεί για τις 4 Ιουλίου.


Η ακροαματική διαδικασία για την υπόθεση του Ντίνου Μήτογλου και της τιμωρίας που του έχει επιβληθεί από τη FIBA για χρήση παράνομων ουσιών θα πραγματοποιηθεί την Τρίτη 4 Ιουλίου. Ο Αλέξης Κούγιας (σσ. σε συνεργασία με τον Σοφοκλή Πιλάβιο που τον εκπροσωπεί εδώ και καιρό) είναι ο δικηγόρος που ανέλαβε τον διεθνή φόργουορντ, ο οποίος ελπίζει να καταφέρει να επιστρέψει στη δράση νωρίτερα από τις 25 Νοεμβρίου του 2024, οπότε τελειώνει η τιμωρία του από την Παγκόσμια Ομοσπονδία.

Μάλιστα, η πλευρά του Μήτογλου αναμένεται να καταθέσει μήνυση στη γιατρό που του χορήγησε τις απαγορευμένες ουσίες.

Αξίζει να σημειωθεί ότι από τις 3 Μαρτίου 2022 ο διεθνής μπασκετμπολίστας παραμένει εκτός δράσης και τιμωρήθηκε με αποκλεισμό 32 μηνών, επειδή βρέθηκε θετικός σε έλεγχο ντόπινγκ, με τη FIBA να ανακοινώνει τώρα ότι η ουσία που βρέθηκε στον οργανισμό του Έλληνα φόργουορντ της Αρμάνι Μιλάνο είναι η μεθανδιενόνη.

Η ανακοίνωση

Σχετική ανακοίνωση εξέδωσε επί του θέματος το δικηγορικό γραφείο του κ. Κούγια.

«Το δικηγορικό μας γραφείο ανακοινώνει ότι ο διεθνής και με διεθνή καριέρα μπασκετμπολίστας, Ντίνος Μήτογλου ανέθεσε στον επικεφαλής του γραφείου μας, κο Αλέξιο Κούγια, την υπεράσπιση των νομίμων δικαιωμάτων του, σε όλα τα επίπεδα της δικαστικής ταλαιπωρίας, την οποίαν αντιμετωπίζει.

Όπως είναι γνωστό, ο κος Μήτογλου εν αγνοία του και εξαπατηθείς από μια αδίστακτη Ελληνίδα γιατρό, η οποία ήδη αντιμετωπίζει σοβαρότατες κακουργηματικές κατηγορίες, έλαβε απαγορευμένες ουσίες τις οποίες η συγκεκριμένη γιατρός τον είχε διαβεβαιώσει ότι είναι νόμιμες και καθόλου επισφαλείς για την υγεία του.

Κατόπιν ελέγχου από τις αρμόδιες αρχές, απεδείχθη το εντελώς αντίθετο.

Η εντολή την οποίαν έχουμε λάβει από τον κο Μήτογλου είναι αφενός μεν να συνεργαστούμε με τον εν Ελλάδι δικηγόρο του, κο Σοφοκλή Πιλάβιο και τους δικηγόρους τους οποίους έχει επιλέξει για να τον υπερασπιστούν στην δικαστική διαδικασία που αφορά την ποινική του μεταχείριση και την απαγόρευση που του έχει επιβληθεί να μην αγωνίζεται επί 32 μήνες, αλλά κυρίως να υποβάλουμε μήνυση εις βάρος αυτής της κακοποιού γιατρού, διότι διέπραξε εις βάρος του κου Μήτογλου το κακούργημα της εκθέσεως σε κίνδυνο ζωής, αφού τα χορηγηθέντα στον κο Μήτογλου σκευάσματα μετά βεβαιότητος μπορούν να προκαλέσουν στο μέλλον σοβαρότατο κίνδυνο, ακόμη και για την ίδια τη ζωή του.

Με την υποβολή αυτής της μηνύσεως, γι’ αυτό το κακούργημα, αποδεικνύεται η παντελής αθωότητα του κου Μήτογλου, αφού αυτός ποτέ δεν θα ελάμβανε την οιανδήποτε ουσία εάν γνώριζε ότι αυτή αφενός μεν είναι παράνομη, αφετέρου δεν θα διακινδύνευε την ίδια του τη ζωή».

googlenews

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

 
 
 

 

logo m

 

ΠΟΛΙΤΙΚΗ       ΕΛΛΑΔΑ       ΚΟΣΜΟΣ      ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ      ΥΓΕΙΑ      ΖΩΗ      ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ      ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ      ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ      SCIENTECH

 

 


©2024 YSTEROGRAFONEWS - ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ  ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ