Δολοφονία 43χρονου στη Χαλκίδα: Πήρε προθεσμία για να απολογηθεί την Τετάρτη η 39χρονη

Δολοφονία 43χρονου στη Χαλκίδα: Πήρε προθεσμία για να απολογηθεί την Τετάρτη η 39χρονη

Η 39χρονη δράστις της άγριας δολοφονίας με μαχαίρι στη Χαλκίδα πήρε προθεσμία και θα απολογηθεί την Τετάρτη 24 Ιανουαρίου.

Η δράστις οδηγήθηκε σήμερα ενώπιον του ανακριτή. Υπενθυμίζεται ότι το έγκλημα έγινε χθες το πρωί όταν ο 43χρονος κατέβηκε από το διαμέρισμα που μένει με την σύζυγό του και κατευθύνθηκε προς το επαγγελματικό αυτοκίνητό του με σκοπό να μεταβεί στη δουλειά του. Εκεί τον περίμενε η 39χρονη η οποία τού επιτέθηκε με το μαχαίρι που κρατούσε. Τού κατάφερε κάποιες μαχαιριές και ο 43χρονος άρχισε να τρέχει στον δρόμο για να ξεφύγει. Η γυναίκα τον ακολούθησε και τον μαχαίρωσε ξανά στην αριστερή ωμοπλάτη. Ο άνδρας έπεσε κουλουριασμένος στον δρόμο.

Μάρτυρας του εγκλήματος έγινε η σύζυγος του θύματος οποία κατά τραγική ειρωνεία βρισκόταν εκείνη την ώρα στο μπαλκόνι και είδε μπροστά στα μάτια της αυτό το σοκαριστικό σκηνικό. «Τρέξτε, σκοτώνουν τον άνδρα μου», φέρεται να είπε όταν τηλεφώνησε στην ΕΛ.ΑΣ., η οποία είχε δεχθεί και άλλες κλήσεις από γείτονες που έγιναν μάρτυρες της δολοφονίας.

 

googlenews

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

 
 
 

 

logo m

 

ΠΟΛΙΤΙΚΗ       ΕΛΛΑΔΑ       ΚΟΣΜΟΣ      ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ      ΥΓΕΙΑ      ΖΩΗ      ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ      ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ      ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ      SCIENTECH

 

 


©2024 YSTEROGRAFONEWS - ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ  ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ