Δολοφονία στη Χαλκίδα: Σήμερα η κηδεία του 43χρονου, την Τετάρτη η απολογία της 39χρονης

Δολοφονία στη Χαλκίδα: Σήμερα η κηδεία του 43χρονου, την Τετάρτη η απολογία της 39χρονης

Το τελευταίο αντίο στον 43χρονο που δολοφονήθηκε από 39χρονη θα πουν σήμερα συγγενείς και φίλοι στο χωριό του Λουκισιά Χαλκίδας.

Στο μεταξύ, αύριο Τετάρτη, η δράστης αναμένεται να οδηγηθεί σε ανακριτή και εισαγγελέα προκειμένου να απολογηθεί για το στυγερό έγκλημα.

Δολοφονία στη Χαλκίδα: «Δεν μίλησα ποτέ για βιασμό, παρανόησαν οι γονείς μου» ξεκαθαρίζει η 39χρονη

Χθες, και για πρώτη φορά, η 39χρονη έσπασε τη σιωπή της και διέψευσε ότι έπεσε θύμα βιασμού από το θύμα.

Συγκεκριμένα, η 39χρονη μιλώντας το πρωί της Δευτέρας στην τηλεόραση του ΑΝΤ1 ανέφερε: «Oι γονείς μου παρανόησαν αυτά που τους είπα. Ποτέ δεν μίλησα για βιασμό, τους μίλησα απλά για ένα σημαντικό περιστατικό που συνέβη πριν 15 χρόνια χωρίς να τους πω λεπτομέρειες και οι γονείς μου κατάλαβαν εσφαλμένα για βιασμό. Μόλις έμαθα τι είπαν δημόσια, αμέσως ζήτησα να τους δω κατ' ιδίαν. Ήρθαν εδώ όπου κρατούμαι και τους εξήγησα ότι ήταν κάτι που συνέβη πριν χρόνια, το οποίο για μένα ήταν τόσο σοβαρό που δεν κατάφερα να το ξεπεράσω ποτέ. Τα υπόλοιπα θα τα πω μόνο στον ανακριτή».

Το βίντεο από τον γάμο του 43χρονου στη Χαλκίδα

Και ενώ οι Αρχές συνεχίζουν τις έρευνες και περιμένουν την απολογία της 39χρονης για να ξεκαθαρίσει το κίνητρο της δολοφονίας, νέες πληροφορίες για τη σχέση των θύματος και δράστιδος βλέπουν το φως της δημοσιότητας.

Ο Alpha παρουσίασε χθες βίντεο που δείχνει τον 43χρονο στη δεξίωση το γάμου του, το 2021, να χορεύει με τη σύζυγό του και τους καλεσμένους. Σύμφωνα με το ρεπορτάζ, στους καλεσμένους βρίσκεται η 39χρονη με τον σύζυγό της.

Οι πληροφορίες αναφέρουν ότι το θύμα ήταν συνεργάτης και είχε φιλική σχέση με τον σύντροφο της 39χρονης.

Ο γάμος του 43χρονου με τη γυναίκα του έγινε τον Ιούλιο του 2021 και πέντε μήνες μετά επισκέφθηκε τον δικηγόρο του για να τον συμβουλεύσει, καθώς δεχόταν ασφυκτικές πιέσεις από την κατηγορούμενη.

Η σύζυγος του θύματος της δολοφονίας στη Χαλκίδα είχε δει την 39χρονη στον γάμο της

Η σύζυγος του θύματος, μάλιστα, είχε πει στους αστυνομικούς ότι «τη γυναίκα αυτή την είχα δει τελευταία φορά στον γάμο μας, τον Ιούλιο του '21».

googlenews

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

 
 
 

 

logo m

 

ΠΟΛΙΤΙΚΗ       ΕΛΛΑΔΑ       ΚΟΣΜΟΣ      ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ      ΥΓΕΙΑ      ΖΩΗ      ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ      ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ      ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ      SCIENTECH

 

 


©2024 YSTEROGRAFONEWS - ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ  ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ