Τα σενάρια για την άγρια δολοφονία γυναίκας στην Βαρβάκειο, τι εξετάζεται

Τα σενάρια για την άγρια δολοφονία γυναίκας στην Βαρβάκειο, τι εξετάζεται

Ληστεία ή μοιραία διαφωνία για ναρκωτικά είναι τα κίνητρα πίσω από τη δολοφονία της γυναίκας που εντοπίστηκε νεκρή το πρωί της Τρίτης απέναντι από τη Βαρβάκειο.

Την εξιχνίαση της υπόθεσης αναζητούν τα στελέχη της Ασφάλειας. Το θύμα, ηλικίας περίπου 50 ετών ενώ δεν έφερε πάνω της κάποιο στοιχείο ταυτοποίησης.

Την δολοφόνησαν με 5 μαχαιριές στον λαιμό -Ψάχνουν την ταυτότητα του θύματος

Σύμφωνα με περίοικους, φέρεται να ήταν άστεγη και εξαρτημένη από τοξικές ουσίες. Στον λαιμό της διαπιστώθηκαν τουλάχιστον 5 τραύματα από αιχμηρό αντικείμενο, χωρίς να έχει διευκρινιστεί ο χρόνος της δολοφονίας.

Οι αστυνομικοί έχουν συλλέξει δακτυλικά αποτυπώματα σε μια προσπάθεια να εξακριβωθεί η ταυτότητα της άγνωστης γυναίκας. Περισσότερες απαντήσεις αναμένεται να δοθούν από το βιντεοληπτικό υλικό που συγκεντρώθηκε, καθώς φαίνεται ότι οι τελευταίες κινήσεις του θύματος, έχουν αποτυπωθεί από κάμερες ασφαλείας.

Τοξικομανής εντόπισε το θύμα κοντά στη Βαρβάκειο

Ένας τοξικομανής εντόπισε την άτυχη γυναίκα στο πάρκο απέναντι από τη Βαρβάκειο αγορά, λίγο μετά τις 11:30 το πρωί της Τρίτης και άμεσα ενημέρωσε τη Δημοτική Αστυνομία.

Στελέχη της Ασφάλειας έσπευσαν στο σημείο, που αποτελεί στέκι χρηστών ναρκωτικών ουσιών και ξεκίνησαν τις έρευνες αναζητώντας στοιχεία.

Ληστεία ή μοιραία διαφωνία;

Το θύμα αναγνώρισαν καταστηματάρχες της περιοχής, το οποίο σύχναζε στο συγκεκριμένο σημείο. Για την ώρα δεν υπάρχουν περισσότερα στοιχεία για την ταυτότητα της γυναίκας.

Ανάμεσα στα ενδεχόμενα που εξετάζονται είναι οι δράστες να της επιτέθηκαν με μαχαίρι για να αρπάξουν την τσάντα της όταν εκείνη διέσχιζε το σημείο. Ωστόσο, οι Αρχές δεν αποκλείουν το ενδεχόμενο να υπήρξε κάποιου είδους διαφωνία που να αφορούσε τη χρήση ναρκωτικών ουσιών.

googlenews

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

 
 
 

 

logo m

 

 


©2022 YSTEROGRAFONEWS - ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ  ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ


© 2014-2023 YSTEROGRAFO NEWS