Δολοφονία Καραϊβάζ: Σε εξέλιξη οι ανακοινώσεις της ΕΛ.ΑΣ. για τις συλλήψεις των δύο δραστών

Δολοφονία Καραϊβάζ: Σε εξέλιξη οι ανακοινώσεις της ΕΛ.ΑΣ. για τις συλλήψεις των δύο δραστών

Σε εξέλιξη βρίσκονται αυτήν την ώρα οι επίσημες ανακοινώσεις της Ελληνικής Αστυνομίας για τις εξελίξεις στην υπόθεση της δολοφονίας του δημοσιογράφου Γιώργου Καραϊβάζ μετά και τις δύο συλλήψεις οι οποίες προχώρησαν χθες.

«Kαλημέρα σας, σας καλέσαμε σήμερα εδώ για να σας παρουσιάσουμε τα αποτελέσματα των ερευνών της Διεύθυνσης Ασφαλείας Αττικής και συγκεκριμένα του Τμήματος Εγκλημάτων Κατά της Ζωής και Προσωπικής Ελευθερίας, που οδήγησαν στη σύλληψη δύο ημεδαπών, οι οποίοι κατηγορούνται ότι συμμετείχαν στην ανθρωποκτονία του δημοσιογράφου, Γιώργου Καραϊβάζ που διαπράχθηκε τις μεσημβρινές ώρες της 9ης Απριλίου του 2021», είπε αρχικά κατά την ενημέρωση της ΕΛ.ΑΣ. ο διευθυντής της Διεύθυνσης Ασφάλειας Αττικής, Ταξίαρχος, Ιωάννης Σκούρας.

«Πρόκειται για 40χρονο και 48χρονο με συγγενική μεταξύ τους σχέση, οι οποίοι συνελήφθησαν χθες, Παρασκευή 28 Απριλίου, δυνάμει σχετικών ενταλμάτων σύλληψης. Επιπλέον από την έρευνα προέκυψε ότι ο 40χρονος εμπλέκεται και σε ανθρωποκτονία που τελέστηκε σε βάρος ημεδαπού στις 6 Δεκεμβρίου του 2021στο Γαλάτσι, γεγονός για το οποίο συνελήφθη με έτερο ένταλμα σύλληψης», είπε στην συνέχεια ο κ. Σκούρας.

googlenews

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

 
 
 

 

logo m

 

ΠΟΛΙΤΙΚΗ       ΕΛΛΑΔΑ       ΚΟΣΜΟΣ      ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ      ΥΓΕΙΑ      ΖΩΗ      ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ      ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ      ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ      SCIENTECH

 

 


©2024 YSTEROGRAFONEWS - ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ  ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ