Δολοφονία Μιχάλη Κατσουρή: Έρευνα της ΕΛ.ΑΣ. στο σπίτι του Έλληνα οπαδού που συνελήφθη για τα επεισόδια στη Ν. Φιλαδέλφεια

Δολοφονία Μιχάλη Κατσουρή: Έρευνα της ΕΛ.ΑΣ. στο σπίτι του Έλληνα οπαδού που συνελήφθη για τα επεισόδια στη Ν. Φιλαδέλφεια


Έρευνα πραγματοποιεί η ΕΛ.ΑΣ. αυτήν την ώρα στο σπίτι του Έλληνα οπαδού που συνελήφθη και για τον οποίο είχε εκδοθεί ένταλμα σύλληψης για τα αιματηρά επεισόδια στη Νέα Φιλαδέλφεια. Πληροφορίες, μάλιστα, αναφέρουν ότι ο ίδιος είχε συμμετοχή σε επεισόδια στο παρελθόν με φιλάθλους της ΑΕΚ.


Υπενθυμίζεται ότι νωρίτερα σήμερα (18/08) έγινε γνωστό ότι ο Έλληνας οπαδός για τον οποίο είχε εκδοθεί ένταλμα σύλληψης για την υπόθεση της δολοφονίας του Μιχάλη Κατσουρή συνελήφθη. Ο εν λόγω άνδρας φέρεται να ταυτοποιήθηκε από βίντεο που έχει συμπεριληφθεί στη δικογραφία και στο οποίο φαίνεται να συμμετέχει στην ομάδα των Κροατών χούλιγκαν που συγκρούονται με τους οπαδούς της ΑΕΚ.

Πηγές που επικαλείται η ΕΡΤ αναφέρουν ότι είναι ένας από εκείνους που έχουν καταγραφεί σε οπτικό υλικό να καθοδηγούν την ομάδα των χούλιγκαν κοντά στο γήπεδο της ΑΕΚ. Δεν πρόκειται, όμως, για τον άνδρα που φέρεται να είχε γνωστοποιήσει με ανάρτησή του στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης ότι ήταν στη Νέα Φιλαδέλφεια το βράδυ της 7ης Αυγούστου.

Σε πλήρη εξέλιξη οι έρευνες

Σημειώνεται ότι σε εξέλιξη βρίσκεται και η αντιπαραβολή του γενετικού υλικού των συλληφθέντων με τα ευρήματα στο σημείο των συμπλοκών, ενώ από την ανάλυση των μέχρι στιγμής στοιχείων φέρεται να μην προκύπτει ταύτιση με το γενετικό υλικό του 29χρονου.

Στο μικροσκόπιο βρίσκεται και το οπτικό υλικό από τα επεισόδια, ενώ κομβικής σημασίας θεωρούνται τα κινητά τηλέφωνα των συλληφθέντων. Οι αστυνομικοί μετά τη σχετική άδεια από τις δικαστικές Αρχές για άρση του απορρήτου θα επιχειρήσουν να ανασύρουν δεδομένα που θα δρομολογήσουν άμεσες εξελίξεις.

Έρχονται και νέα εντάλματα

Πληροφορίες που μεταδίδει το ΑΠΕ-ΜΠΕ αναφέρουν ότι η ανακρίτρια θα είναι σε θέση τις επόμενες ημέρες να διευρύνει τον κύκλο των κατηγορουμένων για τα αιματηρά επεισόδια, εκδίδοντας νέα εντάλματα σύλληψης για πρόσωπα για τα οποία προκύπτει εμπλοκή τους σε όσα έγιναν στη Νέα Φιλαδέλφεια.

Οι Αρχές έχουν ήδη στα χέρια τους μια σειρά από συγκεκριμένα ευρήματα που εξετάζονται και η αξιοποίηση των οποίων αναμένεται ότι θα φέρει ενώπιον της δικαστικής λειτουργού νέους κατηγορούμενους.

Παρουσία εισαγγελέων οι επόμενοι αγώνες ΑΕΚ - ΠΑΟ

Στο μεταξύ, πηγές από τον χώρο της Δικαιοσύνης αναφέρουν πως ουδέποτε αρνήθηκαν εισαγγελείς τη συνδρομή και παρουσία τους σε ποδοσφαιρικούς αγώνες όταν τους ζητήθηκε.

Αναφέρουν, επίσης, ότι δεν υποβλήθηκε αίτημα για εισαγγελική παρουσία πριν από τον κρίσιμο αγώνα της ΑΕΚ με την Ντιναμό Ζάγκρεμπ.

Αντίθετα για τους επόμενους αγώνες της ΑΕΚ με τη Ζάγκρεμπ, καθώς και του Παναθηναϊκού, έχουν ήδη ξεκινήσει συσκέψεις συναρμόδιων φορέων με παρόντες εισαγγελικούς λειτουργούς.

Να σημειωθεί ότι η παρουσία εισαγγελέων σε αγώνες ποδοσφαίρου αφορά την τήρηση της νομιμότητας και όχι την επιχειρησιακή οργάνωση και δράση της Αστυνομίας.

googlenews

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

 
 
 

 

logo m

 

ΠΟΛΙΤΙΚΗ       ΕΛΛΑΔΑ       ΚΟΣΜΟΣ      ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ      ΥΓΕΙΑ      ΖΩΗ      ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ      ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ      ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ      SCIENTECH

 

 


©2024 YSTEROGRAFONEWS - ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ  ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ