Δολοφονία Μεταμόρφωση -Αυτόπτης μάρτυρας: Οι δράστες πέρασαν από δίπλα μου και πυροβόλησαν το θύμα εξ επαφής

Δολοφονία Μεταμόρφωση -Αυτόπτης μάρτυρας: Οι δράστες πέρασαν από δίπλα μου και πυροβόλησαν το θύμα εξ επαφής

Ένα ακόμα συμβόλαιο θανάτου, με θύμα 58χρονο, πρώην πυγμάχο, παλιό γνώριμο της ΕΛΑΣ, έλαβε χώρα τα ξημερώματα της Κυριακής, στη Μεταμόρφωση.

Σύμφωνα με ό,τι είπε αυτόπτης μάρτυρας στην «Κοινωνία Ώρα MEGA», «πάρκαρα σε απόσταση δύο μέτρων από το σταματημένο μηχανάκι στο οποίο καθόταν το θύμα. Ήταν κοντά στο πάσο του μαγαζιού και συζητούσε με δύο κοπέλες».

Και προσέθεσε το εξής: «Την ώρα που κατεβαίνω για να πάω στο μαγαζί, πέρασε από δίπλα μου το μηχανάκι με τους δράστες και σταμάτησαν ακριβώς δίπλα στο θύμα. Ο συνοδηγός τον πυροβόλησε εξ επαφής, στο μισό μέτρο, 3 με 4 φορές. Το θύμα έπεσε από την πλευρά του δρόμου αιμόφυρτος και τον είδα νεκρό. Μετά από λίγο ήρθε η αστυνομία μαζί με το ΕΚΑΒ».

Την ίδια ώρα κάμερα έχει καταγράψει τη στιγμή που άντρας σταματάει έξω από καντίνα και πυροβολεί 3 φορές στο στήθος και στον λαιμό τον 58χρονο ο οποίος σωριάζεται στο έδαφος. Όπως αναφέρει και το MEGA, οι δράστες παρά το γεγονός ότι τόσο στο κατάστημα υπήρχαν πελάτες και εργαζόμενοι όσο και διπλά από τον στόχο τους βρισκόταν ένας άλλος άνδρας, εκτέλεσαν σε ελάχιστο χρόνο το συμβόλαιο θανάτου.

googlenews

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

 
 
 

 

logo m

 

ΠΟΛΙΤΙΚΗ       ΕΛΛΑΔΑ       ΚΟΣΜΟΣ      ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ      ΥΓΕΙΑ      ΖΩΗ      ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ      ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ      ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ      SCIENTECH

 

 


©2024 YSTEROGRAFONEWS - ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ  ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ