Δολοφόνησαν τη Γεωργία για τη λεφτά -Την κατακρεούργησαν στο κρεβάτι, σκηνικό τρόμου στο σπίτι του συντρόφου

Δολοφόνησαν τη Γεωργία για τη λεφτά -Την κατακρεούργησαν στο κρεβάτι, σκηνικό τρόμου στο σπίτι του συντρόφου

 Σοκ και αποτροπιασμό προκαλούν οι σοκαριστικές αποκαλύψεις για τη δολοφονία της 41χρονης εγκύου Γεωργίας Μουράτη από τη Θεσσαλονίκη. Η αστυνομία ταυτοποίησε ως δολοφόνους τον σύντροφό της και έναν φίλο του.

 Το κίνητρο της δολοφονίας φέρεται ωστόσο να ήταν οικονομικό. Δεν έχει αποσαφηνιστεί το ποσό για το οποίο συνέβη ό,τι συνέβη, ούτε τι ακριβώς ήθελαν να κάνουν. Να ληστέψουν τη Γεωργία; Να κλέψουν τα κλειδιά από την Γεωργία για να ληστέψουν το πατρικό της; Δεν είναι ακόμη σαφές, επίσης, το ποιος χρωστούσε στον άλλον χρήματα.

Οι αρχές πάντως καταλήγουν στο συμπέρασμα ότι επρόκειτο για ένα σχεδιασμένο έγκλημα, μια σχεδιασμένη παγίδα που είχαν στήσει από κοινού ο σύντροφος με τον φίλο του στην Γεωργία.

Οι αρχές κατάφεραν να ταυτοποιήσουν τους δράστες έχοντας στη διάθεσή τους την ομολογία του φίλου αλλά και πλήθος αποδεικτικών στοιχείων και βίντεο που έχουν καταγράψει τις κινήσεις των δύο δολοφόνων.

Ο σύντροφος της Γεωργίας δεν ομολογεί την πράξη του και επιμένει ότι ό,τι έχει να πει θα το πει στον ανακριτή.

Σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες, φέρεται ο ένας να τα ρίχνει στον άλλον.

Πληροφορίες από αστυνομικές πηγές αναφέρουν ότι ο σύντροφος υποστηρίζει ότι απλά ήθελε να σκηνοθετήσει μια ληστεία για να πάρει τα λεφτά του πίσω από την Γεωργία.

Συγκεκριμένα, σύμφωνα με πληροφορίες υποστηρίζει ότι είχαν αποφασίσει με τον φίλο του να ληστέψουν το πατρικό σπίτι της Γεωργίας. Ετσι, όταν εκείνη θα πήγαινε στο σπίτι του συντρόφου της θα την ακινητοποιούσαν και θα της έπαιρναν τα κλειδιά του πατρικού της όπου ήξεραν ότι η μητέρα του θύματος έχει 5.000 ευρώ. Κάτι πήγε εκτός σχεδίου και την σκότωσαν, κατά τα όσα φέρεται να υποστηρίζει στη δική του εκδοχή ο σύντροφός της.

Ο φίλος του συντρόφου υποστηρίζει ότι ήταν απολύτως οργανωμένο ό,τι συνέβη, ότι είχαν αποφασίσει να σκηνοθετήσουν ληστεία γιατί του χρωστούσε λεφτά ο σύντροφος της Γεωργίας και με αυτόν τον τρόπο θα έπαιρνε τα λεφτά και δεν θα καταλάβαινε εκείνη πως ο σύντροφός της χρωστούσε λεφτά. Περιγράφοντας το έγκλημα λέει ότι εκείνος τραυμάτισε την Γεωργία καθώς την πέτυχε στον λαιμό και στη συνέχεια ο σύντροφός της την κατακρεούργησε και την αποτελείωσε πάνω στο κρεβάτι.

Έμπειροι αξιωματικοί της ΕΛ.ΑΣ. εκτιμούν ότι οι ισχυρισμοί και των δύο δεν στέκουν και καταλήγουν στο συμπέρασμα ότι το κίνητρό τους ήταν τα λεφτά.

Το άγριο σκηνικό στο σπίτι του δολοφόνου -Πώς έστησαν παγίδα στησν Γεωργία

Σύμφωνα με πληροφορίες οι αστυνομικές αρχές έχοντας στη διάθεσή τους όλα τα στοιχεία από την προανάκριση εκτιμούν ότι στις 10 περίπου το βράδυ ο σύντροφος πήρε την Γεωργία από τη δουλειά της και την συνόδευσε ως το σπίτι του. Εκεί μόλις μπήκαν μέσα, όπως είχαν προσχεδιάσει νωρίτερα, ο φίλος του επιτέθηκε στην Γεωργία. Ο σύντροφος φέρεται να της φόρεσε χειροπέδες και να της έκλεισε το στόμα με μονωτική ταινία. Στη συνέχεια την μετέφεραν στην κρεβατοκάμαρα και την δολοφόνησαν με αιχμηρό αντικείμενο, πιθανότατα μαχαίρι, σφάζοντάς την στο λαιμό.

Στη συνέχεια έβαλαν τη σορό της σε μπαούλο και το πέταξαν σε ερημική περιοχή ενώ ακολούθως έπλυναν το σπίτι και πέταξαν σε διάφορα σημεία της Καλαμαριάς στη Θεσσαλονίκη πειστήρια του εγκλήματος. Πέταξαν ακόμη και το στρώμα πάνω στο οποίο δολοφόνησαν την Γεωργία Μουράτη και το αντικατέστησαν με νέο. Το στρώμα βρέθηκε και πάνω του βρέθηκαν κυλίδες αίματος.

Το επόμενο πρωινό ο σύντροφος της Γεωργίας έστειλε τα δύο μηνύματα από το κινητό της, το ένα προς τον δικό του αριθμό και το άλλο προς την μητέρα της και αργά το βράδυ δηλώθηκε η εξαφάνισή της.

 

googlenews

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

 
 
 

 

logo m

 

ΠΟΛΙΤΙΚΗ       ΕΛΛΑΔΑ       ΚΟΣΜΟΣ      ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ      ΥΓΕΙΑ      ΖΩΗ      ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ      ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ      ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ      SCIENTECH

 

 


©2024 YSTEROGRAFONEWS - ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ  ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ