Δύο σοκαριστικά τροχαία σε λίγες ώρες: Τραγωδία με δύο νεκρούς στη Βούλα - Δύο σοβαρά τραυματίες από σύγκρουση ΙΧ με μοτοσικλέτα στην Ομόνοια

Δύο σοκαριστικά τροχαία σε λίγες ώρες: Τραγωδία με δύο νεκρούς στη Βούλα - Δύο σοβαρά τραυματίες από σύγκρουση ΙΧ με μοτοσικλέτα στην Ομόνοια

Δύο σοκαριστικά τροχαία είχαμε μέσα σε λίγες ώρες σε Βούλα και Ομόνοια, με τραγικό απολογισμό δύο νεκρούς και τέσσερις τραυματίες.

Τραγωδία με δυο νεκρούς και δυο τραυματίες σημειώθηκε χθες βράδυ περίπου στις 11 στη Βούλα, στη συμβολή των λεωφόρων Καραμανλή και Βουλιαγμένης, όταν ΙΧ αυτοκίνητο στο οποίο επέβαιναν 4 νεαρά άτομα βγήκε από την πορεία του και προσέκρουσε διαδοχικά στη διαχωριστική νησίδα, δέντρα και κολώνα φωτισμού.

Σύμφωνα με τις τελευταίες πληροφορίες νεκροί είναι ένα αγόρι και ένα κορίτσι περίπου 20 ετών και τραυματίες δυο συνομήλικοί τους. Σύμφωνα με πληροφορίες οι τραυματίες διακομίστηκαν στο Γενικό Κρατικό Νίκαιας. Εκ των τραυματιών, η κατάσταση του ενός χαρακτηρίζεται σοβαρή αλλά ελεγχόμενη, ενώ ο δεύτερος είναι ελαφρύτερα τραυματισμένος.

Υπάρχουν πληροφορίες ότι το όχημα στο οποίο επέβαιναν συγκρούστηκε και με άλλα δυο οχήματα και μία μοτοσυκλέτα. Σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες, στο σημείο σημειώθηκε και παράσυρση πεζού μετά την καραμπόλα των τριών οχημάτων, που ενεπλάκησαν στο τροχαίο.

Σύμφωνα με την ΕΡΤ ένα από τα οχήματα κινείτο με μεγάλη ταχύτητα – τουλάχιστον 180 χιλιομέτρων την ώρα. Πρόκειται για το όχημα του ενός ατόμου που έχασε τη ζωή του.

Η κυκλοφορία διεκόπη για αρκετή ώρα στη λεωφόρο Κωνσταντίνου Καραμανλή (παραλιακή) από το ύψος της συμβολής της με την λεωφόρο Βάρης – Κορωπίου, στο ρεύμα προς Πειραιά και αποκαταστάθηκε γύρω στις 01.00 το βράδυ.

Σε εξέλιξη βρίσκεται η προανάκριση από την Τροχαία ενώ χρειάστηκε και η συνδρομή της Πυροσβεστικής για τον απεγκλωβισμό επιβατών από τα οχήματα.

Νέο τροχαίο στην Ομόνοια

Την ίδια ώρα, δύο άνθρωποι τραυματίστηκαν και μεταφέρθηκαν στο νοσοκομείο μετά από ανατροπή μοτοσυκλέτας στη συμβολή των οδών Πανεπιστημίου και Πατησίων στην Ομόνοια.

Σύμφωνα με πληροφορίες το τροχαίο σημειώθηκε στη συμβολή της Πανεπιστημίου με την Πατησιών. Κατά τις ίδιες πληροφορίες στο τροχαίο ενεπλάκησαν ένα ΙΧ και μια μοτοσικλέτα που συγκρούστηκαν κάτω από άγνωστες μέχρι στιγμής συνθήκες.

Από το τροχαίο τραυματίστηκαν δύο άτομα που μεταφέρθηκαν στο νοσοκομείο ΚΑΤ.

googlenews

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

 
 
 

 

logo m

 

ΠΟΛΙΤΙΚΗ       ΕΛΛΑΔΑ       ΚΟΣΜΟΣ      ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ      ΥΓΕΙΑ      ΖΩΗ      ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ      ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ      ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ      SCIENTECH

 

 


©2024 YSTEROGRAFONEWS - ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ  ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ