Ηράκλειο: Διπλή τραγωδία για την οικογένεια του αδικοχαμένου 23χρονου σε τροχαίο -Σήμερα η κηδεία

Ηράκλειο: Διπλή τραγωδία για την οικογένεια του αδικοχαμένου 23χρονου σε τροχαίο -Σήμερα η κηδεία

Διπλή τραγωδία χτύπησε την οικογένεια του 23χρονου μοτοσικλετιστή που έχασε τη ζωή του σε τροχαίο στο Ηράκλειο, το βράδυ της Τετάρτης (4/11).

Ειδικότερα, όπως αναφέρουν πληροφορίες του neakriti.gr, η οικογένεια Δερμιτζάκη έχασε τον νεαρό Μαρίνο, όταν η μηχανή που οδηγούσε συγκρούστηκε με Ι.Χ. που επιχειρούσε αριστερή στροφή από την οδό Λεβήνου, στη Λεωφόρο 62 Μαρτύρων, με κατεύθυνση προς Γιόφυρο.

Ως αποτέλεσμα, ο 23χρονος σφηνώθηκε κάτω από τις ρόδες του αυτοκινήτου, ενώ χρειάστηκε η συνδρομή των ανδρών της Πυροσβεστικής για να τον απεγκλωβίσουν και να μεταφερθεί με την συνδρομή του ΕΚΑΒ στο «Βενιζέλειο». Εκεί ο νεαρός υπέκυψε στα τραύματά του, παρά τις προσπάθειες των γιατρών.

Είχε χάσει τον πατέρα του λίγο καιρό πριν

Ο άτυχος Μαρίνος είχε χάσει και τον πατέρας του Μιχάλη, σε ηλικία 57 ετών πριν από λίγο καιρό, γεγονός που είχε προκαλέσει θλίψη στην περιοχή. Ο άτυχος νεαρός αφήνει πίσω τη μητέρα του Μαρία και την αδερφή Εμμανουέλα.

Σήμερα (6/12) η κηδεία του 23χρονου Μαρίνου στο Ηράκλειο

Η κηδεία του 23χρονου έχει προγραμματιστεί για σήμερα, Τετάρτη στις 2:30 το μεσημέρι (6/12), στον Ιερό Ναό της Παναγίας του Αχεντριά, ενώ η σορός του θα βρίσκεται στην εκκλησία από τις 12:30.

 

googlenews

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

 
 
 

 

logo m

 

ΠΟΛΙΤΙΚΗ       ΕΛΛΑΔΑ       ΚΟΣΜΟΣ      ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ      ΥΓΕΙΑ      ΖΩΗ      ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ      ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ      ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ      SCIENTECH

 

 


©2024 YSTEROGRAFONEWS - ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ  ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ