Σοκαριστική η περιγραφή της 27χρονης εγκύου για τον ξυλοδαρμό της από τον σύντροφό της -«Ισως γεννήσει πρόωρα»

Σοκαριστική η περιγραφή της 27χρονης εγκύου για τον ξυλοδαρμό της από τον σύντροφό της -«Ισως γεννήσει πρόωρα»

Για την κατάσταση της 27χρονης εγκύου που κατήγγειλε τον σύντροφό της, γόνο επιχειρηματικής οικογένειας, για ενδοοικογενειακή βία, αναφέροντας ότι την ξυλοκόπησε, μίλησε το πρωί της Τετάρτης, ο δικηγόρος της Κωνσταντίνος Μπάκας.

«Τόσο η εγκυμονούσα, όσο και το έμβρυο είναι καλά, η γυναίκα έχει πάρει εξιτήριο» επεσήμανε ο δικηγόρος, σημειώνοντας ότι η 27χρονη «ίσως να γεννήσει και λίγο πρόωρα, λόγω της ταραχής της».

«Δεν δικαιολογείται έτσι κι αλλιώς, αλλά δεν υπήρξε και κάτι που να αιτιολογεί τις πράξεις του», είπε ο δικηγόρος της σχετικά με την αιτία της επίθεσης από τον 48χρονο στην εγκυμονούσα σύντροφό του.

«Δεν ενδιαφέρθηκε ούτε για το μωρό ούτε για εκείνη»

Προσέθεσε ότι «την χτύπησε, την άφησε στην μέση του δρόμου, εκείνη πήγε στο μαιευτήριο να δει αν είναι καλά το μωρό της κι εκείνος δεν ενδιαφέρθηκε ούτε για το μωρό ούτε για εκείνη», αναφέροντας ότι οι επικοινωνίες τους πλέον απαγορεύονται και με δικαστική απόφαση.

Εν τω μεταξύ, συνήγορος του γόνου της επιχειρηματικής οικογένειας ζήτησε την απόσυρση της μήνυσης της εγκύου, όπως είπε η ίδια στον δικηγόρο της.

Σύμφωνα με όσα κατέθεσε η 27χρονη, που είναι στον ένατο μήνα της εγκυμοσύνης της, το πρωί του Σαββάτου είχαν πάει οι δύο τους στον Αστέρα της Βουλιαγμένης για μπάνιο και το βράδυ δείπνησαν σε γνωστό εστιατόριο των Νοτίων Προαστίων.

Στη συνέχεια, λίγο πριν από τη 1:00, για άγνωστο λόγο και για ασήμαντη αφορμή, ο 48χρονος άρχισε να εκνευρίζεται και της είπε πως πρέπει να πάει κάπου και καθυστερεί. Μετά από αυτό την έβγαλε έξω από το αυτοκίνητο, την έριξε κάτω και άρχισε να τη χτυπάει ανελέητα και εξαφανίστηκε.

Συνελήφθη το βράδυ της Τρίτης ο 48χρονος- Βίντεο από τη σύλληψή του
Κάτοικος που περνούσε από το σημείο του ξυλοδαρμού τού φώναξε να την αφήσει ήσυχη και έπειτα κάλεσε αστυνομία και ΕΚΑΒ για βοήθεια.

Ο κατηγορούμενος συνελήφθη το βράδυ της Τρίτης έξω από μπαρ, αντιδρώντας στη σύλληψή του και με τους φίλους του να καλούν τη δικηγόρο του και στο «φως» ήρθε βίντεο από τη στιγμή της σύλληψης.

Δείτε το βίντεο της σύλληψης παρακάτω:

Σημειώνεται ότι ο 48χρονος αφέθηκε ελεύθερος και ορίστηκε δικάσιμος για τις 2 Νοεμβρίου.

 

googlenews

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

 
 
 

 

logo m

 

ΠΟΛΙΤΙΚΗ       ΕΛΛΑΔΑ       ΚΟΣΜΟΣ      ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ      ΥΓΕΙΑ      ΖΩΗ      ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ      ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ      ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ      SCIENTECH

 

 


©2024 YSTEROGRAFONEWS - ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ  ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ