Εκλογές 2023: Νονός πήγε να ψηφίσει μετά τη βάφτιση και τον κράτησαν… «αιχμάλωτο» στο εκλογικό κέντρο

Εκλογές 2023: Νονός πήγε να ψηφίσει μετά τη βάφτιση και τον κράτησαν… «αιχμάλωτο» στο εκλογικό κέντρο

Χθες, Κυριακή, 21 Μαΐου πραγματοποιήθηκαν οι εθνικές εκλογές στη χώρα μας με τα ευτράπελα να μη λείπουν από πολλά εκλογικά τμήματα.


Για παράδειγμα, ένας νεαρός άντρας που έγινε χθες νονός, πήγε να ασκήσει το εκλογικό του δικαίωμα, με το κοστούμι του λίγη ώρα πριν κλείσει η κάλπη. Ωστόσο, ο δικαστικός εκπρόσωπος δεν τον άφησε εύκολα να φύγει, καθώς ο άνδρας ήταν μέλος της εφορευτικής επιτροπής, που δεν ήθελε να ασκήσει τα καθήκοντά του.

Τον κράτησαν «αιχμάλωτο»

Συγκεκριμένα, λίγο μετά τις 18:00 ο νεαρός άντρας πήγε στο 11ο δημοτικό σχολείο Ευόσμου και όταν έδωσε τα στοιχεία του στο 707 εκλογικό τμήμα, ο δικαστικός εκπρόσωπος τον ενημέρωσε ότι έπρεπε να είναι στο τμήμα από το πρωί.

Του είπε ότι δεν μπορεί να του επιτρέψει να φύγει γιατί είναι στην εφορευτική επιτροπή. Ο νεαρός άνδρας είπε πως δεν μπορεί να καθίσει γιατί μόλις είχε γίνει νονός, και ότι τον περίμενε η σύζυγός του για να πάνε στο γλέντι.

Ο αντιπρόσωπος του δήλωσε πως δεν μπορεί να τον αφήσει καθώς τα μέλη της εφορευτικής ήταν λίγα και δεν υπήρχαν άτομα.

Ο νονός που πήγε με κουστούμι στο εκλογικό τμήμα παρέμεινε εντός της αίθουσας μέχρι να ψηφίσουν οι πολίτες που ανέμεναν στην ουρά, ώστε να αποφασιστεί τι θα γίνει με την περίπτωση του.

 

googlenews

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

 
 
 

 

logo m

 

 


©2022 YSTEROGRAFONEWS - ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ  ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ


© 2014-2023 YSTEROGRAFO NEWS